ACTUALITATE Mii de bucureșteni au rămas fără căldură în case, în cea mai...

Mii de bucureșteni au rămas fără căldură în case, în cea mai geroasă zi din an. Sunt avarii în sectoarele 1, 2, 4, 5 și 6

O nouă avarie la reţeaua de termoficare din București a lăsat mii de bucureșteni fără căldură în case, fiind avarii în sectoarele 1,2,4,5 și 6, anunță Antena3.

Potrivit sursei citate, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare din București, căldura este livrată sub parametri în mai multe zone.

Cele mai multe avarii sunt în sectoarele 1 și 2 – încălzirea lipsește cel mai mult. Pe site-ul companiei municipale Termoenergetica este menţionat că în mai multe zone din București furnizarea agentului termic este livrată sub parametri.

Se lucrează pentru remediere, transmit autoritățile. Potrivit meteorologilor, noaptea care urmează este posibil să fie cea mai friguroasă din acest an.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite