ACTUALITATEMii de bucureșteni au rămas fără căldură în case, în cea mai...

Mii de bucureșteni au rămas fără căldură în case, în cea mai geroasă zi din an. Sunt avarii în sectoarele 1, 2, 4, 5 și 6

O nouă avarie la reţeaua de termoficare din București a lăsat mii de bucureșteni fără căldură în case, fiind avarii în sectoarele 1,2,4,5 și 6, anunță Antena3.

Potrivit sursei citate, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare din București, căldura este livrată sub parametri în mai multe zone.

Cele mai multe avarii sunt în sectoarele 1 și 2 – încălzirea lipsește cel mai mult. Pe site-ul companiei municipale Termoenergetica este menţionat că în mai multe zone din București furnizarea agentului termic este livrată sub parametri.

Se lucrează pentru remediere, transmit autoritățile. Potrivit meteorologilor, noaptea care urmează este posibil să fie cea mai friguroasă din acest an.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...