duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEPreședintele Ungariei i-a vizitat pe maghiarii din această țară. Ion Cristoiu: Iohannis...

Președintele Ungariei i-a vizitat pe maghiarii din această țară. Ion Cristoiu: Iohannis n-a fost în vizită la românii din Bucovina. N-a îndrăznit să-i ceară voie lui Zelenski

Katalin Novak, preşedinta Ungariei, s-a întâlnit cu Volodîmîr Zelenski, iar duminică a mers în Ucraina Subcarpatică, pentru a se întîlni cu maghiarii din această parte a Ucrainei. Preşedinta Ungariei şi-a motivat vizita prin faptul că maghiarii din Ucraina suportă ca toţi ucrainenii marile dificultăţi ale Războiului şi prin urmare e normal ca ei să beneficieze de atenţia liderilor de la Budapesta.

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat vizita oficialului maghiar, arătând că într-o situație asemănătoare, președintele României, Klaus Iohannis, nu i-a vizitat pe românii din nordul Bucovinei, Herța sau sudul Basarabiei.

„În Ucraina trăiesc însă şi români. Pe 16 iunie 2022, președintele României a fost şi el în Ucraina. Cu acest prilej el a scris pe Twitter despre nevoia de a-i ajuta pe prietenii noştri ucraineni. Nici un cuvînt despre prietenii noștri, românii din Ucraina. Nici n-avea cum. El n-a fost în vizită la românii din Bucovina. N-a îndrăznit să-i ceară voie lui Zelenski!”, a scris Ion Cristoiu, pentru Mediafax.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate