ACTUALITATEGALERIE FOTO | Splendoare pe Jiu

GALERIE FOTO | Splendoare pe Jiu

Fotograful Florin Bălțătoiu a surprins, în weekend-ul, imagini superbe pe insulița de pe Jiu pe care le-a trimis redacției R3media pentru a le împărtăși cu dumneavoastră.

Este vorba despre Stârcul Cenușiu-Egreta Gri și Lebăda.

Insulița de pe Jiu este situată pe cursul râului în dreptul Parcului Central din orașul lui Brâncuși.

Florin Bălțătoiu promite fotografii și mai bune, în curând, cu un TeleObiectiv mult mai puternic Sigma 500 mm f4, 5000 euro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...