ACTUALITATEGALERIE FOTO | Splendoare pe Jiu

GALERIE FOTO | Splendoare pe Jiu

Fotograful Florin Bălțătoiu a surprins, în weekend-ul, imagini superbe pe insulița de pe Jiu pe care le-a trimis redacției R3media pentru a le împărtăși cu dumneavoastră.

Este vorba despre Stârcul Cenușiu-Egreta Gri și Lebăda.

Insulița de pe Jiu este situată pe cursul râului în dreptul Parcului Central din orașul lui Brâncuși.

Florin Bălțătoiu promite fotografii și mai bune, în curând, cu un TeleObiectiv mult mai puternic Sigma 500 mm f4, 5000 euro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...