OPINIIDac-aș fi…

Dac-aș fi…

Dacă aș fi…

… fost Iuda, nu aș fi refuzat mâna întinsă de Dumnezeu (prin aplecarea crengilor copacului de care eram atârnat) înainte de sinucidere.

… Joe Biden, mi-aș da demisia, conștient că nu sunt vrednic/președintele de care SUA are nevoie.

… Donald Trump, aș participa la Marșul pentru Viață în fiecare an.

… Barack Obama, aș avea mâinile pătate de sângele pruncilor avortați și din cauza poziției mele ferme pentru uciderea acestor ființe lipsite de apărare. Totul în numele dreptului femeii de a ucide, pardon, alege. Căutați în dreptul internațional dreptul la avort și nu-l veți găsi, căci nu există. Există doar dreptul fundamental la viață și aceasta ar trebui universal protejată de la concepție la moartea naturală. Cât despre ,,Corpul meu, alegerea mea!’’, o minciună nerușinată. Corpul meu nu are 2 ADN-uri diferite, 2 inimi, 4 mâini, 4 picioare, etc., încât să am drept de viață sau moarte asupra omului ce crește în pântecele meu. Bărbați, fiți responsabili, asumați-vă consecințele acțiunilor voastre și paternitatea! Nu fiți complice la crimă, apărați omulețul acela din interiorul femeii iubite, luptați-vă ca el/ea să trăiască!

… episcop catolic în SUA, nu l-aș împărtăși pe președinte, cât timp nu are pocăință și nu renunță la promovarea avortului și perversiunilor sexuale. Nu există creștinism progresist! Dacă nu respectăm Scriptura și învățăturile ei, atunci acela e orice altceva, numai creștinism nu.

… Ion Iliescu, aș regreta tot răul făcut țării mele și aș încerca să îndrept ce se mai poate.

… K.W. Iohannis, mi-aș păstra doar o casă, iar restul le-aș dona. Aș învăța și pe alți profesori care e cheia succesului, încât să se îmbogățească și ei din meditații, nu aș fi egoist!

… Florin Cîțu, aș fi bucuros că am fost eliberat de povara poziției de premier, o adevărată kriptonită.

… Liviu Dragnea, nu aș dezmembra PSD-ul cu noul meu partid.

… Mara Mareș, aș regreta opoziția față de Referendumul din 2018.

… Dan Vîlceanu, aș repeta zilnic care este salariul minim pe economie.

… mason, aș realiza că poziția mea e paralelă cu credința ortodoxă și voi fi înmormântat fără preot, ca unul care m-am lepădat, de bunăvoie, de credința strămoșească.

… Bill Gates, nu m-aș mai preface ca fiind mare filantrop.

… Mark Zuckerberg, aș renunța la politica Facebook de suprimare a libertății de exprimare.

… miliardar, mi-aș dori să nu mai existe copii grav bolnavi care să nu-și permită tratamentele foarte scumpe care i-ar putea scăpa din ghearele morții, astfel că aș plăti eu pentru salvarea vieții acestora mai mici.

… jurnalist, aș face presă liberă, nu năimită și-n slujba unor interese străine de profesiunea mea.

… medic, aș trata pacienții fără a ține cont de tot felul de reglementări politice fără legătură cu știința și realitatea din teren.

… parlamentar român, aș realiza că nerespectarea jurământului depus la învestire va avea consecințe morale din cele mai grave, inclusiv în veșnicie.

… europarlamentar, n-aș vota contra propriei țări, ca dl Cioloș și alți USRplusiști.

… Diana Stoica, aș primi în audiență la cabinetul meu și cetățeni nevaccinați, ca deputat al întregii țări, nu doar al unora dintre români, împărțiți în categorii vădit discriminatorii.

… Iulian Bulai, aș fi mult mai atent la ce postez. Aidoma dac-aș fi dl Caramitru Jr. Asta doar dacă am învățat, între timp, să respect pe ceilalți, indiferent de credința și opiniile lor, corecte ori ba.

… Emanuel Ungureanu, mi-aș vedea lungul nasului și nu aș mai da sfaturi, pe care nimeni nu mi le-a cerut, PF Daniel.

… Dan Barna, aș realiza, cu tristețe, că propriul partid nu mă vrea lider, alegând pe Dacian Cioloș.

… Clotilde Armand, aș vedea că meseria de primar mă depășește și aș lăsa pe altul mai priceput în locul meu.

… Dacian Cioloș, m-aș tot întreba ce a fost în capul meu de am participat la o spirală MISA. E oare Gregorian Bivolaru genul de om potrivit de urmat? Și mai dă-l încolo și pe Emmanuel, să-și vadă de țara lui, nu de-a noastră!

… nemuritor pe pământ, viața ar fi un blestem. Aș pierde, rând pe rând, în fiecare secol trăit, toți oamenii pe care îi iubesc. Săracul Duncan MacLeod! Ce bine că există moartea să curme suferința de aici și să ne revedem cu toții cândva, în locul ,,unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...