marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEPremierul Ludovic Orban decretează: Fără paradă de 1 Decembrie și fără petreceri...

Premierul Ludovic Orban decretează: Fără paradă de 1 Decembrie și fără petreceri private de Revelion

Premierul Ludovic Orban a anunțat că în acest an nu va mai exista tradiționala paradă de 1 decembrie, Ziua Națională a României urmând să fie sărbătorită în condiții mult mai stricte, din cauza pandemiei.

Premierul Ludovic Orban şi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, au vizitat duminică Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov.

Întrebat despre restricțiile estimate pentru perioada următoare, premierul Orban a spus că în acest an nu va mai avea loc parada de 1 decembrie, iar peterecerile de Revelion vor fi considerate evenimente private, fiind interzise.

“Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (de 1 decembrie – n.r.), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe”, a spus Ludovic Orban, potrivit Digi24.

În ceea ce privește petrecerile de Revelion, premierul a precizat că acestea sunt considerate ca fiind private și că cei care au dat avans pentru hotel, vor putea merge, dar nu vor avea loc petreceri private.

“Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate