joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATESUA | Candace Owens, la un miting convocat de Donald Trump: Covid...

SUA | Candace Owens, la un miting convocat de Donald Trump: Covid este un virus guvernamental și frica de virus este mecanismul folosit pentru controlul maselor

Unul dintre cei mai cunoscuți influenceri conservatori americani, jurnalista și scriitoarea Candace Owens, a declarat că noul virus chinezesc este „un virus guvernamental”, iar „frica de virus” este „un mecanism pentru controlul maselor”, informează Breitbart.

Owens, care are peste 3 milioane de urmăritori doar pe Twitter, a mai dat de înțeles că pandemia este folosită politic de progresiști: „N-o să se oprească niciodată până când nu vom cere noi să se întâmple asta”.

Owens a făcut aceste remarci în cadrul unui eveniment organizat de către fostul președinte, Donald Trump, în Sunrise, Florida.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

La rândul său, Trump și-a declarat convingerea că se va întoarce la Casa Albă.

„Ați avut un președinte care a pus mereu America pe primul loc. O să mă întorc și America va fi mai bine și mai puternică decât a fost vreodată”, a spus fostul președinte.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE