duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEPr. Vasile Ioana spune că Ecaterina încă nu s-a trezit după operație:...

Pr. Vasile Ioana spune că Ecaterina încă nu s-a trezit după operație: Vă rog să continuăm rugăciunea, pentru ca Domnul să o trezească, pentru ca Domnul să vină în sufletul și în trupul ei. Ați arătat că toți românii sunteți una

Părintele Vasile Ioana, parohul bisericii unde slujește preotul Nicolae Dima, tatăl Ecaterinei, spune că fetița nu s-a trezit, încă, după operația de succes de zilele trecute.

În aceste condiții, este nevoie în continuare de rugăciunile tuturor, pentru ca Ecaterina să parcurgă pașii până la recuperare.

„Medicul Iliescu a reușit un lucru extraordinar: a salvat-o pe Ecaterina! După două stopuri cardiace, după zece zile, a scos acest chist, această formațiune care, dăm slavă lui Dumnezeu, este benignă și nu mai poate afecta viața copilei!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor și a Editurii Contra Mundum

Însă pentru că foarte mulți dintre voi ați intrat în rugăciune, vă îndemn să ne rugăm mai departe ca Dumnezeu să o ajute în această cumplită boală și această cumplită stare și să o readucă întreagă și sănătoasă în brațele părinților ei.

Vreau să vă rog să continuam rugăciunea pentru că vreau să știți că atunci când apar problemele neurologice suferința este mai lungă, revenirea este mai înceată. Credința noastră este foarte mare și ne-am bucurat cu toții marți, așa de mult ne-am bucurat de faptul că pentru părintele Dima și pentru doamna preoteasă ziua de marți a fost zi de Paști! Au simțit că și-au recăpătat copila care nu mai este chiar în pragul morții.

Dar de marți și până astăzi copila nu s-a trezit. De aceea vă îndemn să vă rugați mai departe pentru ea! Pentru ca Domnul să o trezească, pentru ca Domnul să vină în sufletul și în trupul ei!

Avem nevoie de voi… Trei minuni s-au petrecut deja dar este doar jumătate din drum. Următoarea jumătate din drum este revenirea ei, întoarcerea ei la conștiență. A dat semne!”, a spus părintele Vasile.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE