vineri, iunie 2, 2023
ȘTIRIOperația Ecaterinei a reușit! Părintele Vasile Ioana a făcut anunțul: Veștile sunt...

Operația Ecaterinei a reușit! Părintele Vasile Ioana a făcut anunțul: Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă

Operația micuței Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, s-a încheiat cu bine, a anunțat, pe Facebook, părintele Vasile Ioana.

„Dragii mei! Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă.

Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate! Mulțumim echipei de medici în frunte cu Dl Adrian Iliescu un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștri! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian , Radu, Anca Mariana, Brîndusa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ați rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol!”, a anunțat, pe Facebook, părintele Vasile Ioana, citat de Rost Online.

Cu patru zile în urmă, Ecaterina a fost împărtășită și semnele s-au văzut imediat pe situația copilei.

În urmă cu mai bine de zece zile, o dramă a lovit familia părintelui Nicolae Dima, de la Biserica “Sfântul Nicolae dintr-o Zi”, după ce fetița sa, Ecaterina, a fost internată în stare gravă în spital. Fetița a acuzat dureri de cap, descoperindu-i-se formațiuni tumorale. Ulterior, micuța a suferit două stopuri-cardio respiratorii și se află în comă, internată la spitalul Bagdasar-Arseni din București. Astăzi, Ectarina a fost operată, iar veștile de la medici sunt îmbucurătoare.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate