ACTUALITATEPeste 35% din angajații Spitalului Colentina refuză să se vaccineze. Managerul spitalului:...

Peste 35% din angajații Spitalului Colentina refuză să se vaccineze. Managerul spitalului: Fie spun că au anticorpi, fie refuză pur și simplu

Din 1390 de angajați în cadrul spitalului Colentina din Capitală, doar 890 au optat pentru vaccinarea anti-covid, restul fie au avut boala și au anticorpi, fie au refuzat pur și simplu, a declarat, joi, managerul spitalului, Remus Mihalcea.

Managerul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, a explicat, la Antena 3, că o parte din angajații spitalului refuză să se vaccineze.

”Din 1390 de angajați, 890 au optat pentru vaccinarea anti COVID. Restul fie au avut boala și au anticorpi, fie au refuzat pur și simplu. Eu susțin vaccinarea  tuturor cadrelor medicale expuse în această perioadă pericolului de a se infecta. Și nu in ultimul rând susțin vaccinarea anti gripală.

Eu am fost infectat cu coronavirus și am anticorpi, însă dacă nu voi mai avea în momentul în care începe vaccinarea anti COVID în România, mă voi vaccina cu siguranță.

Cred că vaccinarea este bine să fie făcută de cât mai multe persoane pentru a nu se mai suprasolicita sistemul de sănătate. Cu cât suntem mai mulți cei vaccinați, cu atât infecția cu SARS-CoV-2 nu se va mai răspândi și astfel vom putea ajunge la normalitatea de dinainte de pandemie” a declarat managerul spitalului Colentina, Remus Mihalcea, pentru Antena3.

După cum a relatat R3Media, președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că medicul Valeriu Gheorghiţă, de la Spitalul Militar Central,  va fi coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-covid.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...