ACTUALITATE Peste 35% din angajații Spitalului Colentina refuză să se vaccineze. Managerul spitalului:...

Peste 35% din angajații Spitalului Colentina refuză să se vaccineze. Managerul spitalului: Fie spun că au anticorpi, fie refuză pur și simplu

Din 1390 de angajați în cadrul spitalului Colentina din Capitală, doar 890 au optat pentru vaccinarea anti-covid, restul fie au avut boala și au anticorpi, fie au refuzat pur și simplu, a declarat, joi, managerul spitalului, Remus Mihalcea.

Managerul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, a explicat, la Antena 3, că o parte din angajații spitalului refuză să se vaccineze.

”Din 1390 de angajați, 890 au optat pentru vaccinarea anti COVID. Restul fie au avut boala și au anticorpi, fie au refuzat pur și simplu. Eu susțin vaccinarea  tuturor cadrelor medicale expuse în această perioadă pericolului de a se infecta. Și nu in ultimul rând susțin vaccinarea anti gripală.

Eu am fost infectat cu coronavirus și am anticorpi, însă dacă nu voi mai avea în momentul în care începe vaccinarea anti COVID în România, mă voi vaccina cu siguranță.

Cred că vaccinarea este bine să fie făcută de cât mai multe persoane pentru a nu se mai suprasolicita sistemul de sănătate. Cu cât suntem mai mulți cei vaccinați, cu atât infecția cu SARS-CoV-2 nu se va mai răspândi și astfel vom putea ajunge la normalitatea de dinainte de pandemie” a declarat managerul spitalului Colentina, Remus Mihalcea, pentru Antena3.

După cum a relatat R3Media, președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că medicul Valeriu Gheorghiţă, de la Spitalul Militar Central,  va fi coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite