sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEAdrian Papahagi despre problemele G4media pe facebook: Domnii Tăpălagă & Pantazi, jurnaliști...

Adrian Papahagi despre problemele G4media pe facebook: Domnii Tăpălagă & Pantazi, jurnaliști dedicați „progresului”, au descoperit cum e să te afli de partea greșită a cenzurii „progresiste”

Profesorul Adrian Papahagi a comentat informația conform căreia siteul G4media a fost sancționat de către facebook, iar proprietarii publicației au descoperit că nu pot obiecta împotriva deciziei unilaterale a rețelei.

Papahagi amintește că proprietarii G4media, Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă (foto), au fost mereu de partea cenzurii, atâta vreme cât i-a afectat pe cei din tabăra conservatoare.

El amintește că cei care deplâng azi lipsa libertății de expresie nu au făcut nimic în trecut pentru a o apăra.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Domnii Tăpălagă & Pantazi, jurnaliști dedicați “progresului”, au descoperit cum e să te afli de partea greșită a cenzurii “progresiste”.

Atâta că ei au fost cenzurați “arbitrar”, așa cum bine remarcă, deși au fost mereu zeloți ai liniei “liberale”. Nu i-a interesat libertatea de expresie ca principiu, deși erau jurnaliști – o descoperă, acum, cu înduioșătoare indignare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Spre deosebire de dumnealor, victime accidentale ale cenzurii, oricine deviază de la linia ideologică obligatorie e cenzurat metodic, deliberat și consecvent.

Ultima victimă a cenzurii Facebook e Daniel P. Funeriu, strălucit chimist, elev al unui laureat Nobel, care a avut neobrăzarea să scrie că știința pe care a învățat-o el nu confirmă ideologia genderistă”, a notat Papahagi.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE