ACTUALITATEDupă ce ani de zile a tăcut în privința cenzurării conservatorilor, siteul...

După ce ani de zile a tăcut în privința cenzurării conservatorilor, siteul G4 media s-a trezit sancționată de facebook „în mod arbitrar”

Site-ul G4media.ro se plânge, într-un articol publicat pe site, că rețeaua facebook a sancționat pagina oficială „în mod arbitrar”.

„Facebook a restricționat pagina de Facebook a G4Media pe data de 14 iunie, motivând că două dintre articolele distribuite de publicația noastră pe rețeaua de socializare ar fi încălcat standardele comunității: Pagina ta riscă să îi fie anulată publicarea, și face obiectul reducerii distribuției și a altor restricții, datorită încălcării repetate a Standardelor comunității”, este mesajul primit de G4Media la jumătatea acestei luni”, informează siteul deținut de Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă.

Mai mult, utilizatorii G4media sunt avertizați că „Această pagină ar putea distribui conținut care încalcă Standardele Comunității”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cei de la G4media se plâng că deciziile nu pot fi contestate în mod real de către utilizatori. Această situație s-a întâmplat după ce în ultimii ani au fost numeroase situații în care persoane din zona conservatoare au fost sancționate sau chiar interzise în mod arbitrar, timp în care publicații precum G4media – apropiate de zona progresistă – au tăcut.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Eufemistic spus “au tăcut”. De fapt, le-a convenit de minune. Să-ndrăznesc chiar sa mă gândesc dacă nu au și orchestrat (și indirect) acțiuni de raportare în masă a dușmanilor poporului, că-și permit să existe virtual?
    De-abia când inevitabil tăvălugul ajunge și la ei, brusc se trezesc: “S-a ajuns prea departe!”. Revoluția întotdeauna și-a mâncat idioții utili.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...