vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEDie Zeit scrie că Germania va deveni o țară în care „autohtonii...

Die Zeit scrie că Germania va deveni o țară în care „autohtonii vor deveni cel mai probabil o minoritate în viitorul apropiat”

Publicația germană Die Zeit a publicat un articol pe 30 aprilie, în care se menționează, printre altele, că „Integrarea a trecut: Germania este a doua cea mai mare țară de imigrație din lume, iar autohtonii vor deveni cel mai probabil o minoritate în viitorul apropiat. Și acum?”.

Articolul este însoțit de o fotografie de grup cu tineri imigranți, zâmbind dintr-o mașină decapotabilă, alături de textul: „Ei vor fi cei puternici. Germania nu vrea să înțeleagă ce este astăzi: o țară în care migranții nu vor mai fi o minoritate, dar vor fi căutați mai mult ca niciodată”.

Articolul, care este descris drept un „eseu” de către publicație, nu este anti-migrație, așa cum s-ar crede. Nici n-ar avea cum, fiind scris de o jurnalistă germană de origine asiatică: Vanessa Vu.

Textul sugerează că Germania a fost mereu una de imigrație, amintind ca prusacii apelau mereu la forța de muncă străină – fără însă a menționa că acești muncitori erau întotdeauna europeni creștini, precizează Cotidianul.

În 2022, în Germania au sosit 1,5 milioane de imigranți, iar în primele trei luni ale anului 2023 au venit alți 163.000 de imigranți.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate