ACTUALITATECălugăr infectat cu coronavirus, închis la secția de Psihiatrie, după ce a...

Călugăr infectat cu coronavirus, închis la secția de Psihiatrie, după ce a fugit din spitalul din Târgu Cărbunești

Un călugăr infectat cu coronavirus este în prezent internat la secția de Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre, după ce a fugit din spitalul din Târgu Cărbunești, transmite Antena3.

Potrivit sursei citate, călugărul de la Mănăstirea Lainici a fost depistat, în urmă cu câteva zile, că este infectat cu coronavirus, fără să prezinte simptome. Așa că s-a decis izolarea lui la Mănăstirea Lainici alături de alți călugări care fuseseră și ei confirmați pozitiv cu coronavirus.

Călugărul a fugit din izolare, fiind găsit de polițiști într-o comună din județul Gorj. Ulterior, a fost internat în spitalul din Târgu Cărbunești, de unde a fugit spărgând geamurile.

După câteva ore, oamenii legii l-au găsit și au decis internarea acestuia în secția Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre. În același timp, i s-a întocmit și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, anunță sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite