ACTUALITATECălugăr infectat cu coronavirus, închis la secția de Psihiatrie, după ce a...

Călugăr infectat cu coronavirus, închis la secția de Psihiatrie, după ce a fugit din spitalul din Târgu Cărbunești

Un călugăr infectat cu coronavirus este în prezent internat la secția de Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre, după ce a fugit din spitalul din Târgu Cărbunești, transmite Antena3.

Potrivit sursei citate, călugărul de la Mănăstirea Lainici a fost depistat, în urmă cu câteva zile, că este infectat cu coronavirus, fără să prezinte simptome. Așa că s-a decis izolarea lui la Mănăstirea Lainici alături de alți călugări care fuseseră și ei confirmați pozitiv cu coronavirus.

Călugărul a fugit din izolare, fiind găsit de polițiști într-o comună din județul Gorj. Ulterior, a fost internat în spitalul din Târgu Cărbunești, de unde a fugit spărgând geamurile.

După câteva ore, oamenii legii l-au găsit și au decis internarea acestuia în secția Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre. În același timp, i s-a întocmit și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, anunță sursa citată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...