miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEOctavian Jurma, „sinergistul pandemiei”, candidează la alegerile europarlamentare. „Independent, dar nu singur“

Octavian Jurma, „sinergistul pandemiei”, candidează la alegerile europarlamentare. „Independent, dar nu singur“

Octavian Jurma, cunoscut pentru predicțiile sale greșite, a decis să candideze la alegerile Europarlamentare din 9 iunie 2024.

Otavian Jurma anunță că va candida independent și vrea să se întâlnească în mai multe orașe cu susținătorii săi, transmite ecopolitic.

„Scopul meu este simplu. Să obțin sprijinul Uniunii Europene pentru a menține accesul românilor la servicii esențiale în următoarele domenii: sănătate, educație și siguranță. Mă aflu pe baricadele societății civile de patru ani.

Candidez independent, dar nu singur. Am descoperit că acțiunea în slujba unei viziuni mai mari decât mine este terapeutică. Vă întind deschis mâna pentru a face ceva împreună pentru țara noastră. Vreau doar să vă mulțumesc că ați fost alături de mine în demersul meu civic în slujba sănătății publice. Sper să fiți alături de mine și în demersul meu politic în slujba sănătății noastre”, a transmis medicul, în mesajul în care și-a anunțat candidatura.

Octavian Jurma a căpătat notorietate în timpul pandemiei, atunci când a făcut o serie de afirmații abracabrante, fără nicio legătură cu realitatea.

Jurma a fost unul dintre cei care au susținut măsurile dure și în multe cazuri, ilegale, ale autorităților.

Așa cum a demonstrat o anchetă a R3media, Octavian Jurma nu este nici medic, nici epidemiolog, nici cercetător.

El a fost prezentat astfel, în mod fals, cu scopul de a i crea o credibilitate afirmațiilor sale.

În realitate, Jurma este doar fondatorul unei pseudo-mișcări, numită „Mișcarea Sinergistă”, care are ca scop să arate că „1 plus 1 fac 10, 100, 1000, 1.000.000”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Gunoiul asta pandemic trebuia sa candideze la puscarie, pentru cat a mintit cu zambetul pe buze, cat de expert s-a dat din postura de impostor. Nu doar el, ci alaturi de multi altii, care au mintit, au furat bani fara numar si au distrus multe vieti, in timpul pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE