ACTUALITATEO mamă si-a luat copiii de mână și s-a aruncat de pe...

O mamă si-a luat copiii de mână și s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara. Toți trei au murit

O femeie în vârstă de 33 de ani, din Timișoara și-a pus capăt zilelor într-un mod crunt. S-a aruncat de pe un bloc  împreună cu cei doi copii ai ei, de 3 și 6 ani, marți dimineață, 3 mai, informează ziare.com.

Femeia a decedat pe loc, iar cei doi copii au avut leziuni grave, în urma cărora nu au mai putut fi salvați,  în ciuda eforturilor echipelor de resuscitare. Până la acest moment, nu sunt date concrete care să explice gestul femeii, informează sursa citată. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Nu se cunoaște nici măcar de la ce etaj femeia s-a aruncat în gol, mai notează sursa citată. Martorii oculari susțin că nu locuia în zonă și nu pot oferi mai multe detalii în acest sens.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ultimul timp, numărul sinuciderilor din România a crescut, spun oficialii din cadrul Poliței Române. Izolarea socială, pierderea locurilor de muncă din timpul pandemiei, au condus la gesturi extreme, violență în familie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În România, în fiecare an, se înregistrează aproximativ 13 decese prin sinucidere la 100 000 locuitori, situându-se pe locul trei în ierarhia circumstanţelor de moarte violentă, se arată într-un raport al Asociației Antisuicid.

 

 

 

.

 

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate