luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEAustralia | Unei mămici i se refuză șansa la un transplant de...

Australia | Unei mămici i se refuză șansa la un transplant de inimă care i-ar salva viața, din cauză că nu este vaccinată

Vicki Derderian, soție și mamă din Australia, spune că autoritățile medicale și spitalicești din statul Victoria nu -i permit să primească un transplant de inimă, care i-ar salva viața, pentru că nu este vaccinată împotriva Covid-19.

Femeia a suferit de insuficiență cardiacă în 2020 și a avut nevoie de terapie intensivă pentru a putea supraviețui.După trei luni de tratament și reabilitare, Derderian a putut pleca acasă, dar când spera că totul se va îndrepta a dat de altă problemă: politica „No Jab, No Heart” (Fără vaccin. fără inimă) a autorităților din statul Victoria.

Astfel, nu i se permite să fie înscrisă pe lista de așteptare. Ea spune că nu este anti-vaccinistă, dar având în vedere problemele cu inima și reacțiile adverse raportate de la vaccin, spune că nu vrea să riște.

„Poziția spitalului, în acest moment, este dacă ești vaccinat, nu primești inimă. Sunt gata să fiu pe lista de transplant de inimă pentru că sunt stabilă din punct de vedere medical pentru a-l suporta. Dar, din păcate, din cauza acestor obligativități, s-a intervenit în relația doctor-pacient”, a spus ea în cadrul emisiunii „Today Show” de la Channel 9.

Problemele cardiace sunt recunoscute oficial de către Pfizer drept posibile efecte adverse ale vaccinării.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE