luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEPeste 25 de efecte secundare, recunoscute OFICIAL de Pfizer în ceea ce...

Peste 25 de efecte secundare, recunoscute OFICIAL de Pfizer în ceea ce privește vaccinul. În 2021, Președintele Iohannis spunea că sunt „imaginare”

Compania Pfizer a publicat, pe siteul său oficial, un comunicat de presă în care menționează efectele adverse ale vaccinului său împotriva Covid 19.

Lista cuprinde peste 25 de afecțiuni, dintre care primele sunt miocardita și pericardita. În ceea ce privește miocardita și pericardita, Pfizer spune că riscul apariției la bărbați, adulți și adolescenți până în 40 de ani, este mai mare decât la femei și bărbați mai în vârstă. Riscul cel mai are este la adolescenții cu vârsta între 12 și 17 ani. Este de remarcat, în context,  numărul mare de decese subite apărute la bărbați tineri, inclusiv în ultimii doi ani. Nimeni nu vrea să ancheteze dacă există vreo legătură între vaccin și aceste decese subite.

Printre efectele adverse recunoscute de Pfizer sunt:

-miocardita
-pericardita
-reacții alergice severe
-frisoane
-febră
-greață
-diaree
-vomă
-leșin
-iritabilitate neobișnuită și persistentă
-poftă de mâncare scăzută neobișnuită și persistentă

Mai mult decât atât, Pfizer adminte că „acestea ar putea să nu fie toate efectele adverse ale vaccinului”, iar clienții sunt îndemnați să contacteze persoana sau instituția care i-a vaccinat pentru „efecte adverse care nu dispar”. O exprimare cel puțin eufemistică.

Pe lângă efectele adverse, Pfizer menționează și contraindicațiile la vaccinare. Astfel, dacă o persoană a avut o reacție adversă la unul dintre ingredientele care intră în compoziția vaccinului, aceasta n-ar trebui să se vaccineze. Pfizer scrie clar că dacă o persoană a avut o reacție alergică la o doză de vaccin, nu ar mai trebui să o facă pe a doua.

Citește și Raport oficial: Guvernul a recunoscut pe ascuns că serul COVID a provocat peste 40.000 de reacții adverse în doar doi ani. Anterior, relatările despre efecte adverse erau catalogate drept “dezinformare”

O listă cu ingredientele găsiți aici. Reamintim că în România, oamenii erau vaccinați în mașină, pe stradă sau oriunde se găseau, fără a li se aminti măcar care sunt ingredientele serului, darămite dacă au alergie la vreunul dintre ele. În schimb, premierul de la vremea respectivă, Florin Cîțu, a făcut un spot video în care a spus că vaccinul conține „normalitate” (captura foto).

Merită amintit că în 2021, președintele Klaus Iohannis îi acuza dur pe cei care atrăgeau atenția asupra efectelor adverse ale vaccinului, în ciuda reclamei făcute de stat cum că ar fi „sigure și eficiente”.

Președintele Klaus Iohannis spunea atunci că „efectele adverse sunt imaginare”.

„Dragi români, vaccinarea este singura soluție care vedem că funcționează în toate statele în care pandemia a fost semnificativ redusă prin vaccinarea populației în proporție covârșitoare. Este în același timp și argumentul suprem împotriva tuturor celor care, contestând cu premeditare sau din ignoranță vaccinurile, sunt indirect responsabili și vinovați de suferința semenilor pe care, chipurile, încearcă să îi salveze de efecte secundare adverse imaginare.

Vaccinurile anti COVID sunt sigure și eficiente, la fel cum și formele severe și decesele cauzate de această boală sunt reale și dramatice. Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău celor încurajați să refuze tocmai soluția care le-ar putea salva viața. În același timp, pentru a opri acest val pandemic foarte agresiv, sunt necesare măsuri urgente care să stopeze transmisia comunitară intensă și este nevoie de ele acum” , spunea președintele Klaus Iohannis, 19 octombrie 2021.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate