joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATENoua emisiune de cultură generală a lui Dan Negru a depășit în...

Noua emisiune de cultură generală a lui Dan Negru a depășit în audiență un show cu Jador, Loredana și alte 50 de vedete: Îmi plac show-urile foarte scumpe pentru că ele îl contrazic pe Isărescu prăpăstiosu’. Nici manele nu mai „este“ ce a fost

Ediția de „Jocul cuvintelor cu Dan Negru“ difuzată aseară a plasat Kanal D pe primul loc în audiente, la nivel Național

Ieri, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, pe targetul Național, înregistrând 4,4% rating și 15,6% cota de piață. O medie de 772.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în fiecare minut al difuzării.

În minutul de aur, înregistrat la 22:30, aproape un milion și jumătate (1.494.000) de telespectatori urmăreau cu interes emisiunea care antrenează mintea românilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Programele difuzate miercuri, pe întreaga durata a zilei, au plasat Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, cu 2.1 puncte de rating și 12,5% cota de piață, la nivel Național, conform KanalD.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Sunt dezamăgit. Am auzit că au fost aseară la tv Loredana și Jador într-un show cu alte 50 de vedete.

Îmi plac show-urile foarte scumpe pentru că ele îl contrazic pe Isărescu prăpăstiosu’ care crede că n-are balta pește

Am aflat apoi că s-a uitat mai multă lume la studentul de la “Jocul Cuvintelor” decât la Jador. Trist! Dacă nici manele nu mai „este“ ce a fost …

Bunicii manelelor de azi, Adrian Minune și ăilalți, rupeau audiența când apăreau. O știu din proprie experiență, am fost acolo

A început Jocul cuvintelor cu alți indivizi educați și învățați…

Pentru că educația e ca erecția: când o ai, se vede…“, a scris Dan Negru pe Facebook.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Sunteți într-adevăr irezistibili.

    „Ediția de „Jocul cuvintelor cu Dan Negru“ difuzată aseară a plasat Kanal D pe primul loc în audiente, la nivel Național”

    A verificat cineva unde duce link-ul ? At trebui să tac, să văd dacă există vreun comentator consacrat, care îl vizitează.

    P.S.

    Informațiile despre accesarea propriului cont nu mai sunt deloc vizibile ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate