luni, aprilie 15, 2024
ȘTIRIVIDEO | Mugur Isărescu, guvernatorul BNR de peste 30 de ani, ne...

VIDEO | Mugur Isărescu, guvernatorul BNR de peste 30 de ani, ne recomandă să bem ceai de tei atunci când vedem cum se scumpesc produsele alimentare și energia: E nevoie de „calmitate”. Eu am băut, deci e un sfat bun

Mugur Isărescu, guvernatorul BNR de peste 30 de ani, ne recomandă să bem ceai de tei atunci când vedem cum se scumpesc produsele alimentare și energia, pentru că în situații de criză e nevoie de „calmitate”, a spus acesta, conform Antena 3.

Acesta îndeamnă românii să se calmeze în situațiile de criză și să consume ceai de tei, precizând că și el a băut un ceai cu Eugen Rădulescu, „deci e un sfat bun”. Acesta a sugerat că unul dintre motivele pentru care au crescut prețurile este un anumit „fundal de început de panică”.

„Prețurile energiei s-au transmis în cotațiile produselor agro-alimentare, pe canalul costurilor cu transport, îngrășăminte și furaje, dar și pe un fundal de început de panică. De aceea, nu ne strică ceva mai multă calmitate. Agitația e caracteristică perioadelor de criză.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Am înțeles și eu mesajul, mai bem câte un ceai de tei… Eu am băut cu Eugen Rădulescu, deci e un sfat bun. Pentru că și acest canal psiho-social al anticipațiilor, discuțiile care nu se mai termină cu inflația și exagerările sunt specifice, dar nu fac bine”, a declarat guvernatorul Băncii Naționale a României.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Mugur Isărescu încasează un venit net lunar, numai din funcția de guvernator BNR, de 47.678 de lei, la care se adaugă 20.641 de lei ca indemnizație de membru al Consiliului de administrație al instituției. Astfel, veniturile totale obținute numai de la Banca Națională sunt în valoare de 68.319 de lei, adică aproximativ 13.800 de euro.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că unicul vinovat pentru criza prin care trece România e președintele Rusiei, Vladimir Putin. Explozia prețurilor e numai vina războiului din Ucraina, spune Iohannis.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Vă transmit dumneavoastră că concluzia pe care ați tras-o nu e cea mai bună. Ne împrumutăm mai scump din cauza inflației crescute, inflație influențată de prețul la energie.

Dacă românii caută pe cineva vinovat, e ușor de identificat, se numește Putin și Federația Rusă. Guvernul caută să diminueze acest impact. Nu suntem singurii care ne împrumutăm mai scump. Nu se așteaptă nimeni ca acum când inflația e 13% să ne împrumutăm la aceleași sume ca anul trecut. Toate acestea au o singură cauză și această cauză este războiul lui Putin împotriva Ucrainei”, a spus șeful statului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Amintim că rata inflației din România a urcat la 13,8 % în aprilie, conform datelor transmise miercuri de INS. În martie, rata inflației a trecut de pragul de 10%, ajungând la 10,2%.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE