ACTUALITATENicușor Dan anunță că au început amenzile pentru șoferii STB care nu...

Nicușor Dan anunță că au început amenzile pentru șoferii STB care nu pleacă la timp de la cap de linie

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, transmite că au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru șoferii STB care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie, comparativ cu orarul obligatoriu stabilit, informează Digi24.

„Am moștenit un contract de delegare provizoriu pentru serviciul de transport public, atât în relația cu STB, cât și în relația cu ceilalți operatori din zona regională. A fost nevoie de zeci de ore de discuții; au fost coordonate de viceprimarul Bujduveanu.

În urma acestor discuții avem azi un contract de delegare pe zece ani serios, corect, care a mulțumit toate părțile care au luat parte la aceste discuții. Faptul că avem acest contract de delegare pe termen lung era o condiție pentru ca să putem accesa bani europeni și pe tramvaie și pe autobuzele electrice. Faptul că avem acest contract de delegare permite ADI să își exercite controlul pe STB.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru șoferii care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie față de orarul care este obligatoriu pentru ei.”, a precizat primarul Nicușor Dan.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...