vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATENicușor Dan anunță că au început amenzile pentru șoferii STB care nu...

Nicușor Dan anunță că au început amenzile pentru șoferii STB care nu pleacă la timp de la cap de linie

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, transmite că au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru șoferii STB care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie, comparativ cu orarul obligatoriu stabilit, informează Digi24.

„Am moștenit un contract de delegare provizoriu pentru serviciul de transport public, atât în relația cu STB, cât și în relația cu ceilalți operatori din zona regională. A fost nevoie de zeci de ore de discuții; au fost coordonate de viceprimarul Bujduveanu.

În urma acestor discuții avem azi un contract de delegare pe zece ani serios, corect, care a mulțumit toate părțile care au luat parte la aceste discuții. Faptul că avem acest contract de delegare pe termen lung era o condiție pentru ca să putem accesa bani europeni și pe tramvaie și pe autobuzele electrice. Faptul că avem acest contract de delegare permite ADI să își exercite controlul pe STB.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru șoferii care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie față de orarul care este obligatoriu pentru ei.”, a precizat primarul Nicușor Dan.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE