ACTUALITATEMuzeul Național de Artă al României sărbătorește luna LGBT, găzduind o expoziție...

Muzeul Național de Artă al României sărbătorește luna LGBT, găzduind o expoziție de fotografie dedicată transsexualilor

Muzeul Național de Artă Contemporană al României (MNAC) găzduiește, până în 23 octombrie, expoziția de fotografie „Trans în Balcani”, dedicată transsexualilor din sud-estul Europei.

Potrivit evenimentul anunțat pe Facebook de Accept România și MNAC, expoziția are loc în cadrul seriei de evenimente din „Luna LGBTI”.

„Trans Balkan”, precizează organizatorii, este „un proiect fotografic documentar al lui Aleksandar Crnogorac care urmărește să atragă atenția către comunitatea transgender din zona balcanică din sud-estul Europei”.

Vernisajul expoziției a avut loc pe 9 octombrie. Proiectul a fost sprijinit de: UN free and Equal, Creative Europe, I-Portunus and Rijeka 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite