ACTUALITATEMuzeul Național de Artă al României sărbătorește luna LGBT, găzduind o expoziție...

Muzeul Național de Artă al României sărbătorește luna LGBT, găzduind o expoziție de fotografie dedicată transsexualilor

Muzeul Național de Artă Contemporană al României (MNAC) găzduiește, până în 23 octombrie, expoziția de fotografie „Trans în Balcani”, dedicată transsexualilor din sud-estul Europei.

Potrivit evenimentul anunțat pe Facebook de Accept România și MNAC, expoziția are loc în cadrul seriei de evenimente din „Luna LGBTI”.

„Trans Balkan”, precizează organizatorii, este „un proiect fotografic documentar al lui Aleksandar Crnogorac care urmărește să atragă atenția către comunitatea transgender din zona balcanică din sud-estul Europei”.

Vernisajul expoziției a avut loc pe 9 octombrie. Proiectul a fost sprijinit de: UN free and Equal, Creative Europe, I-Portunus and Rijeka 2020

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...