ACTUALITATE Muzeul Național de Artă al României sărbătorește luna LGBT, găzduind o expoziție...

Muzeul Național de Artă al României sărbătorește luna LGBT, găzduind o expoziție de fotografie dedicată transsexualilor

Muzeul Național de Artă Contemporană al României (MNAC) găzduiește, până în 23 octombrie, expoziția de fotografie „Trans în Balcani”, dedicată transsexualilor din sud-estul Europei.

Potrivit evenimentul anunțat pe Facebook de Accept România și MNAC, expoziția are loc în cadrul seriei de evenimente din „Luna LGBTI”.

„Trans Balkan”, precizează organizatorii, este „un proiect fotografic documentar al lui Aleksandar Crnogorac care urmărește să atragă atenția către comunitatea transgender din zona balcanică din sud-estul Europei”.

Vernisajul expoziției a avut loc pe 9 octombrie. Proiectul a fost sprijinit de: UN free and Equal, Creative Europe, I-Portunus and Rijeka 2020

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite