joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEMinisterul Sănătății a stabilit: De la 1 iulie, vaccinarea împotriva Covid- 19...

Ministerul Sănătății a stabilit: De la 1 iulie, vaccinarea împotriva Covid- 19 se va face doar la medicii de familie

Din luna iulie ac, vaccinarea împotriva virusului Covid -19 se va face doar la cabinetele medicilor de familie, a transmis Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Practic, prin această metodă, imunizarea împotriva acestui virus intră în programul național, depășind nivelul „de campanie pro vaccinare”, explică oficialul de la Ministerul Sănătății.

Astfel, toate centrele de vaccinare împotriva Covid își vor încheia activitatea, iar dozele vor fi administrate exclusiv în cabinetele medicilor de familie.

„Toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, a scris pe Facebook, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit ultimelor date raportate de autorități, peste 7000 de români s-au vaccinat anti Covid în ultimele 24 de ore. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că interesul pentru imunizarea acestui virus a scăzut considerabil în toate statele, mai ales după după relaxarea restricțiilor.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În România au expirat două milioane de doze de vaccin anti Covid 19 și mai sunt așteptate alte 100 de  milioane de doze, susține ministrul Alexandru Rafila. El a anunțat că va încerca să le vândă altor state, dat fiind că este peste necesarul populației din România.

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Corect, cine doreste ca si vaccinu antigripal si-l poate face
    Ptr asta nu e nevoie de pasap Covid ..asa o aberatie sper sa nu mai aibe parte generatiile viitoare ..dar asta presupune ca stimabilii alesi sa fie destepti..ceea ce este “rara avis ” , cel putin in zilele noastre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE