OPINIILazăre, ia pensia ta și umblă

Lazăre, ia pensia ta și umblă

Plecat la pensie lunară de 5000 de euro prin bunăvoința președintelui „rezist” Klaus Iohannis, procurorul activist Augustin Lazăr a lăsat în urmă un dezastru în Justiție pe mai multe domenii.
Încă rămân nerezolvate legal multe dintre secvențele cu conexiuni spre un Stat Paralel al Procuraturii, care direcționa spre „listinguri” de persoane ce ar fi trebuit puse sub acuzare. Aflată în dialog cu jurnalistul Ion Cristoiu la Aleph TV, judecătoarea Mădălina Afrăsinie a evidențiat o mică parte din mizeria pe care Justiția din România încă o păstrează sub preș: fostul procuror general Lazăr îndemna la evitarea aplicațiilor pentru un post de procuror la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) deoarece „oricum Secția urma să fie desființată” (sic!, n.n.).
Continuarea, pe blogul lui Traian Horia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite