ȘTIRITop 10 știri pozitive ale săptămânii (26 aprilie – 2 mai)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (26 aprilie – 2 mai)

Hristos a Înviat! Creștinii ortodocși sărbătoresc Sfintele Paști.

1.Episcopul Hușilor a oferit 10.000 lei pentru opt familii de peste Prut. Mai multe informații despre campanie, aici.

2.Doi veterani de război ai Sibiului au primit drapelul României de ziua lor. Detalii despre emoționantul moment, aici.

3.Peste 20 de familii sărace din cadrul la Parohia Tâncăbești au primit alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, în cadrul programului social-filantropic „Dar din dar se face rai”. Detalii despre campanie, aici.

4.Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” marchează 85 de ani de la înființare şi 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I. Detalii despre programul evenimentelor, aici.

5.Copiii asistați la Centrul de zi „Sfânta Muceniță Sofia” al Arhi­episcopiei Bucureștilor au primit pachete cu alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate, în cadrul unei acțiuni social-filantropice desfășurate cu sprijinul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei. Mai multe informații despre campanie, aici.

6.O asociație din Sălaj a pus la dispoziție gratuit costume populare românești celor care au dorit să le poarte cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Mai multe informații despre inițiativă, aici.

7.Trei noi subvenții pentru fermieri așteaptă să intre în circuit la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Detalii despre finanțare, aici.

8.Teatrul National Timișoara, redeschis publicului după mai mult de jumătate de an. Mai multe detalii, aici.

9.La Cernăuți a fost deschis un magazin de încălțăminte românească. Detalii, aici.

10.Concertul extraordinar de Paşti înregistrat fără public de Corul Madrigal la Muzeul National de Artă al României va fi disponibil gratuit, începând din 1 mai, pe Madrigal App. Mai multe informații, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT