ȘTIRIMihail Neamțu: Arafat e moartea democrației

Mihail Neamțu: Arafat e moartea democrației

Scriitorul Mihail Neamțu își exprimă indignarea față de Raed Arafat și deciziile sale referitoare la evacuarea pacienților din Spitalul Foișor într-o postare pe Facebook.

„E oficial: avem un Stat militarizat sub regim de urgență, o Românie în care felcerul Raed Arafat decide tot ce înseamnă scheme de tratament Covid19, biostatistică, epidemie, viață economică, terase pe litoral, pelerinaje, slujba de Paști, școală, vacanțe, Bacalaureat, dar și soarta pacienților operați de coaste, șira spinării, gleznă sau femur.

S-a văzut limpede cum democrația noastră teleghidată a cedat rapid la presiunea Comandantului Arafat, prin evacuarea pacienților din spitalul Foișor la simplul ukaz al talibanului Smurd. Propaganda a știut până acum să demonizeze industria Horeca, antreprenorii, agricultorii, popimea, bisericile, pastorii sau ctitorul Catedralei Naționale, dar pe acest monstru fără Dumnezeu din M.A.I. ziariștii noștri zeloși nu l-au luat niciodată la întrebări.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Raed Arafat decide cine moare și cine trăiește, ce boli sunt grave și ce boli merită bagatelizate, la ce oră îți plimbi cățelul și când ai voie să-ți vizitezi bunica.

Dictatorul ăsta protejat de toate guvernele și de toate serviciile, Arafat Raed (îi dau numele de viitor inculpat) face pipi pe orice vot democratic, politician ales, jurnalist onest ori medic competent. Arafat este expresia paroxistică a etatismului atotștiutor și a dirijismului centralizat. Arafat e moartea democrației.”, scrie Mihail Neamțu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...