sâmbătă, iulie 20, 2024
ACTUALITATEMihai Șora îi ia apărarea lui Voiculescu: Florin Cîțu nu a făcut...

Mihai Șora îi ia apărarea lui Voiculescu: Florin Cîțu nu a făcut față presiunii securiștilor conectați la resursele din sistemul de sănătate

În urma demiterii lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, Mihai Șora i-a luat apărarea acestuia și a dat vina pe presiunile care au fost exercitate asupra premierului:

„Dacă tu, premierul României, nu faci față presiunii securiștilor conectați la resursele din sistemul de sănătate, dacă te lași convins de corupții din PSD și PNL, de vocile isterice din stradă, de populismul deșănțat al unor politicieni iresponsabili, și faci ce-ți dictează ei, nu conștiința ta, atunci poate că nu ai anvergura postului pe care îl ocupi, mai cu seamă în vremurile acestea grele; poate că umerii tăi sunt prea strâmți pentru costumul îmbrăcat, iar osatura prea fragilă pentru povara pe care ești chemat s-o duci”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a lui Mihai Șora.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Mihai Șora este un agent de influență în domeniul culturii. Un fost bolșevic oportunist care îi servea cafeluța criminalei Ana Pauker în anii 50, s-a fofilat în sistem ca să îi fie lui bine. A fost promovat de Grupul pt Dialog Social, creat de Brucan și finanțat de Soroș. Liicheanu, Pleșu, Cornea, Oișteanu, Blandiana, Tismăneanu, Alexandrescu, Pora, Perjovschi, Hodor și ceilalți oportuniști oligarhici l-au transformat în modelul de moralitate al mișcării Rezist. Toți GDSiștii sunt vânduți intereselor marilor corporații și ONGurilor de extrema stângă. Au primit o tonă de bani în 30 de ani. Liicheanu se lăfăie în Mercedes înjurând România și Biserica. Acești oameni au falsificat cultura română, mimând valorile conservatoare și democrația, când de fapt făceau propagandă corporațiilor multinaționale, băncilor străine și ONGurilor marxiste și LGBTiste.

  2. 1. e o legendă că VeVoiculescu a luptat cu mafia. N-a luptat cu nici o mafie. A dat restricții idioate și soluții ineficiente.

    2. Mihai Șora nu mai scrie de mult comentariile, ci le scrie țoapa de Luiza Șora, useristă. Să știm măcar că e ventriloc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE