ACTUALITATEMihai Șora îi ia apărarea lui Voiculescu: Florin Cîțu nu a făcut...

Mihai Șora îi ia apărarea lui Voiculescu: Florin Cîțu nu a făcut față presiunii securiștilor conectați la resursele din sistemul de sănătate

În urma demiterii lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, Mihai Șora i-a luat apărarea acestuia și a dat vina pe presiunile care au fost exercitate asupra premierului:

„Dacă tu, premierul României, nu faci față presiunii securiștilor conectați la resursele din sistemul de sănătate, dacă te lași convins de corupții din PSD și PNL, de vocile isterice din stradă, de populismul deșănțat al unor politicieni iresponsabili, și faci ce-ți dictează ei, nu conștiința ta, atunci poate că nu ai anvergura postului pe care îl ocupi, mai cu seamă în vremurile acestea grele; poate că umerii tăi sunt prea strâmți pentru costumul îmbrăcat, iar osatura prea fragilă pentru povara pe care ești chemat s-o duci”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a lui Mihai Șora.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. 1. e o legendă că VeVoiculescu a luptat cu mafia. N-a luptat cu nici o mafie. A dat restricții idioate și soluții ineficiente.

    2. Mihai Șora nu mai scrie de mult comentariile, ci le scrie țoapa de Luiza Șora, useristă. Să știm măcar că e ventriloc

  2. Mihai Șora este un agent de influență în domeniul culturii. Un fost bolșevic oportunist care îi servea cafeluța criminalei Ana Pauker în anii 50, s-a fofilat în sistem ca să îi fie lui bine. A fost promovat de Grupul pt Dialog Social, creat de Brucan și finanțat de Soroș. Liicheanu, Pleșu, Cornea, Oișteanu, Blandiana, Tismăneanu, Alexandrescu, Pora, Perjovschi, Hodor și ceilalți oportuniști oligarhici l-au transformat în modelul de moralitate al mișcării Rezist. Toți GDSiștii sunt vânduți intereselor marilor corporații și ONGurilor de extrema stângă. Au primit o tonă de bani în 30 de ani. Liicheanu se lăfăie în Mercedes înjurând România și Biserica. Acești oameni au falsificat cultura română, mimând valorile conservatoare și democrația, când de fapt făceau propagandă corporațiilor multinaționale, băncilor străine și ONGurilor marxiste și LGBTiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...