ȘTIRIMarea Britanie nu renunță la promovarea mâncării nesănătoase: E criză financiară!

Marea Britanie nu renunță la promovarea mâncării nesănătoase: E criză financiară!

Guvernul Marii Britanii a anunțat că amână cu un an legea prin care se interzice promovarea ofertelor de cumpărare a alimentelor şi băuturilor bogate în zahăr, sare sau grăsimi, informează stiripesurse.ro, care citează Reuters.

Astfel, organizațiile care militează pentru hrană sănătoasă s-au declarat nemulțumite, deoarece gradul de obezitate crește alarmant în Europa, mai ales în rândul copiilor și al tinerilor, mari consumatori de produse fast-food.

Pe de altă parte, Guvernul din Marea Britanie motivează amânarea din cauza crizei financiare, pe fondul războiului dintre Rusia-Ucraina, cel care a generat o creștere bruscă la alimente și energie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului

„Amânarea restricţiilor asupra ofertelor – precum cele de genul -la un produs cumpărat, primiţi unul gratuit’ -, ne va permite să înţelegem impactul asupra consumatorilor în lumina unei situaţii economice globale fără precedent”, a explicat ministrul Sănătăţii, Maggie Throup, citat de sursa menționată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Marea Britanie a investit, totuși, aproape 11 milioane de euro pentru promovarea alimentației sănătoase.

Potrivit unui studiu al Serviciului de Sănătate publică din Anglia, aproximativ 63% din totalul adulţilor depăşesc greutatea corporală considerată sănătoasă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...