luni, septembrie 25, 2023
ȘTIRIMarea Britanie nu renunță la promovarea mâncării nesănătoase: E criză financiară!

Marea Britanie nu renunță la promovarea mâncării nesănătoase: E criză financiară!

Guvernul Marii Britanii a anunțat că amână cu un an legea prin care se interzice promovarea ofertelor de cumpărare a alimentelor şi băuturilor bogate în zahăr, sare sau grăsimi, informează stiripesurse.ro, care citează Reuters.

Astfel, organizațiile care militează pentru hrană sănătoasă s-au declarat nemulțumite, deoarece gradul de obezitate crește alarmant în Europa, mai ales în rândul copiilor și al tinerilor, mari consumatori de produse fast-food.

Pe de altă parte, Guvernul din Marea Britanie motivează amânarea din cauza crizei financiare, pe fondul războiului dintre Rusia-Ucraina, cel care a generat o creștere bruscă la alimente și energie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului

„Amânarea restricţiilor asupra ofertelor – precum cele de genul -la un produs cumpărat, primiţi unul gratuit’ -, ne va permite să înţelegem impactul asupra consumatorilor în lumina unei situaţii economice globale fără precedent”, a explicat ministrul Sănătăţii, Maggie Throup, citat de sursa menționată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Marea Britanie a investit, totuși, aproape 11 milioane de euro pentru promovarea alimentației sănătoase.

Potrivit unui studiu al Serviciului de Sănătate publică din Anglia, aproximativ 63% din totalul adulţilor depăşesc greutatea corporală considerată sănătoasă.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate