marți, iulie 23, 2024
ACTUALITATEMai mulți parlamentari și europarlamentari români semnalează faptul că au fost invitați...

Mai mulți parlamentari și europarlamentari români semnalează faptul că au fost invitați la „un eveniment pentru declararea autonomiei Transilvaniei“: Președintele Iohannis, premierul Ciucă, ministerul de externe, de interne tac. De ce oare?

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat vineri, la Antena 3, că a primit invitație la un eveniment despre declararea autonomiei Transilvaniei față de România.

Grapini a spus că e-mailul provine de la un anumit „Comitet pentru Independența Transilvaniei” care o invită la o conferință internațională organizată la Bruxelles pe 23 septembrie.

Europarlamentarul a menționat că din câte știe e-mailul a mai fost primit și de cel puțin un alt europarlamentar român.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Mesajul primit face trimitere la site-ul www.transylvania2022.eu, conform Știripesurse.

Deputata AUR Gianina Șerban preciza, pe 7 septembrie, într-un mesaj pe Facebook, că a primit și ea un astfel de e-mail.

„Zilele trecute, am primit un mail, adresat și Guvernului României și președintelui Iohannis, în care am fost anunțați că în 23 septembrie, la Bruxelles, va fi o conferință de presă pe tema negocierilor substanțiale privind secesiunea Transilvaniei (inclusiv Partium și Banat) de România, a unui așa-zis Comitet pentru Independența Transilvaniei!!!!! Știe cineva ceva despre asta? Președintele Iohannis, premierul Ciucă, ministerul de externe, de interne tac. De ce oare?“, a scris Gianina Șerban pe Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE