ACTUALITATECaz dramatic: O fetiță de 7 ani și-a pierdut piciorul din cauza...

Caz dramatic: O fetiță de 7 ani și-a pierdut piciorul din cauza cancerului. Mama ei ne roagă să nu-și piardă și viața. Mai are are doar 5 zile să strângă peste 100.000 de euro

Micuța Maya Chelmuș trece prin momente grele, iar părinții săi sunt disperați. Diagnosticată cu osteosarcom – cea mai frecventă tumoră canceroasă a osului -, micuța a rămas deja fără un picior.

R3media a scris despre cazul Mayei Chelmuș, în august trecut. Din păcate, situați fetiței s-a agravat.

Pentru a fi salvată, mama ei a acceptat ca Maya să fie amputată. Problema și mai mare este că dacă nu strânge suma de 185.000 de euro, mama va rămâne și fără fetiță.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Azi mi-am văzut fetița la Terapie Intensivă. Am rămas șocată și cu greu am putut accepta ca Maya să rămână fără picior. Nu voi uita niciodată primii pașii pe care i-a făcut. De azi, din nefericire, puiul meu de om nu mai poate alerga, nu își mai poate îndeplini visul de a fi balerină…Inima îmi este sfâșiată de durere, dar de dragul ei și pentru că îmi doresc din tot sufletul să trăiască, am acceptat să îi fie amputat piciorușul. Dragilor, vă rugăm din inimă să mă ajutați să îmi salvez fetița din ghearele morții”, ne-a implorat Simona Chelmuș, mama Mayei.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Campania de donații prin SMS demarată de Asociația „Salvează o inimă” este încă în desfășurare. Un mesaj cu textul „Maya” la numărul 8832 înseamnă 2€ donați pentru viața acestui suflet nevinovat. Sunt doar 10 lei pentru o nouă șansă, două ciocolate sau două sticle de suc pentru un viitor.

Donații mai pot fi făcute și în conturile Asociației „Salvează o inimă”. Maya are nevoie de ajutorul tuturor!

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele copilului -MAYA CHELMUS

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate