ACTUALITATEPrognoză meteo 21 octombrie 2020: cresc temperaturile peste zi, după o noapte...

Prognoză meteo 21 octombrie 2020: cresc temperaturile peste zi, după o noapte foarte rece!

Urmează o nouă noapte foarte rece, pentru ca ziua de mâine să fie una de toamnă plăcută, cu temperaturi în creștere, soare din belșug.

Noaptea va veni cu temperaturi apropiate sau sub 0 grade la nivelul întregii țări (0 spre minus 2 – 3 grade prin zonele montane, 0 – 2, 3 grade în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, Dobrogea, dar și prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania). Prin Moldova, vestul Banatului, sud-estul Dobrogei se pot atinge și valori de 6 – 8 grade.

Maximele zilei, în creștere, vor pleca de la valori de 8 – 10 grade prin zonele montane (cu 5 – 7 grade pe creste), 12 – 14 grade prin Transilvania, Maramureș, respectiv 16 – 18 grade în restul țării.

Prognoza detaliată o puteți citi pe acest site.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...