ACTUALITATEPrognoză meteo 21 octombrie 2020: cresc temperaturile peste zi, după o noapte...

Prognoză meteo 21 octombrie 2020: cresc temperaturile peste zi, după o noapte foarte rece!

Urmează o nouă noapte foarte rece, pentru ca ziua de mâine să fie una de toamnă plăcută, cu temperaturi în creștere, soare din belșug.

Noaptea va veni cu temperaturi apropiate sau sub 0 grade la nivelul întregii țări (0 spre minus 2 – 3 grade prin zonele montane, 0 – 2, 3 grade în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, Dobrogea, dar și prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania). Prin Moldova, vestul Banatului, sud-estul Dobrogei se pot atinge și valori de 6 – 8 grade.

Maximele zilei, în creștere, vor pleca de la valori de 8 – 10 grade prin zonele montane (cu 5 – 7 grade pe creste), 12 – 14 grade prin Transilvania, Maramureș, respectiv 16 – 18 grade în restul țării.

Prognoza detaliată o puteți citi pe acest site.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...