ACTUALITATEPersonalul medical nevaccinat nu va fi obligat să se testeze pe banii...

Personalul medical nevaccinat nu va fi obligat să se testeze pe banii proprii. George Simion: Acest principiu să fie valabil și în cazul profesorilor și al studenților

Sindicaliștii din cadrul Federației Sanitas spun, luni, că argumentele și presiunile exercitate la Ministerul Sănătății au dat rezultate și personalul medical nevaccinat nu va fi obligat să se testeze pe banii proprii, anunță Mediafax.

Federația Sanitas din România arată, luni seara, pe pagina de Facebook, că argumentele și presiunile exercitate la Ministerul Sănătății au dat rezultate.

„Personalul medical nevaccinat nu va fi obligat să se testeze periodic pe banii poprii! Ministrul Sănătății renunță la actul normativ pe care îl propusese guvernului, în acest sens, cu două luni în urmă”, arată Sanitas.

Pe 9 august, Federatia Sanitas a făcut publice rezultatele primei evaluări reale a situației vaccinarii salariaților din Sănătate. Potrivit Federației Sanitas din România, 60,14% dintre angajații în Sănătate sunt fie vaccinați, fie s-au infectat cu virusul SARS-C0V-2 în ultimele 6 luni și au anticorpii necesari, astfel că decizia individuală de vaccinare – în cazul lor – poate fi amânată fără a pune pe nimeni în pericol.

În luna iunie, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat că testarea personalului medical care nu dorește să se imunizeze nu va fi suporatată nici de unităţile sanitare şi nici de minister.

Comentând această decizie, liderul AUR, George Simion, a cerut ca același principiu să fie aplicat și în cazul profesorilor și al studenților”.

„Cadrele medicale pot sta liniștite, pentru moment! Cerem ca același raționament să fie folosit și pentru cadrele didactice și pentru studenți”, a reacționat Simion.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. HERE IS WHAT GESTAPO-LIKE VACCINE PASSPORT CHECK LOOKS LIKE IN PARIS https://rumble.com/vl7dee-here-is-what-gestapo-like-vaccine-passport-check-looks-like-in-paris.html Deci societatea s-a întors iarăși la dictatura fățișă a extremei stângi cu „DAS PAPIEREN, BITTE!” când te plimbi prin oraș sau ai „tupeul” să iei masa la restaurant în timp ce oamenii lași și sclavi se prefac că nu văd asta, repetă hipnotizați ce îi mint politicienii de stânga de la putere și îi fac „teroriști” tot pe cei care se opun vaccinării obligatorii și pașaporului de vaccinare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...