joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEMaria Grapini, europarlamentar: „Românismul, în opinia mea, înseamnă să aperi România, indiferent...

Maria Grapini, europarlamentar: „Românismul, în opinia mea, înseamnă să aperi România, indiferent cât de puternic este adversarul”

Reporter: Sunteți euro-parlamentar. Explicați-ne din ce filon ideologic și-au luat unele „elite” UE libertatea să critice naționalismul: fenomenul pare serios fiindcă în România a fost exportată deja o generație de epigoni- roboței neomarxiști care consideră naționalismul aproape în semi-ilegalitate.

Maria Grapini:
 Naționalismul nu înseamnă extremism, am spus acest lucru de multe ori în Parlamentul European! Suntem națiuni independente și suverane, care am creat Uniunea Europeană, dar fără a pierde cultura, tradițiile și istoria națiunilor! Nu știu de unde au luat „filonul ideologic” prin care își motivează unii lideri europeni critica privind patriotismul, naționalismul, iubirea de țară, dar cred că totul ține de dorința de dominație economică. 

Citiți tot interviul pe blogul lui Traian Horia.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

  1. E clar, cine nu acceptă globalismul cu distrugerea tuturor valorilor naționale – istoria, tradițiile, morala, religia, cultura și spiritualitatea noastră ca popor, este un extremist înrăit.
    Ce bine ne-ar prinde niște legionari adevărați, cm au fost la început (mai puțin habotnicia religioasă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE