ACTUALITATEJurnalist care tocmai și-a dat demisia de la Digi24: În prezent, presa...

Jurnalist care tocmai și-a dat demisia de la Digi24: În prezent, presa mare este aservită

Stelian Muscalu, realizatorul emisiunii Business Club, de la Digi 24, pleacă de la postul TV după 10 ani. „În prezent, presa mare este aservită”, a declarat el într-un material video publicat pe Facebook.

Marea problemă este că, în prezent, presa mare este aservită. Şi, atenţie, deşi nu-mi plac generalizările, o să merg spre această zonă. Şi aici există un cerc vicios. Din cauza faptului că, de prea multe ori, de cele mai multe ori, informaţiile nu ajung în mod corect şi echilibrat, vedem odată la patru-cinci ani că şi votul oamenilor este cumva haotic.

Tocmai din cauza faptului că în această zonă în care ar trebui să se transmită informaţii corecte, care să le deschidă minţile oamenilor şi oamenii să poată lua decizii în cunoştinţă de cauză, iată există o mare problemă. Asta pentru că avem o clasă politică extrem de nocivă. Este ca un cancer – dacă privim societatea ca un organism viu. Cancerul acesta s-a extins şi a atins şi presa. În momentul în care vom reuşi să scăpăm de cancer şi să avem, implicit, o presă curată, atunci lucrurile ar putea să se îndrepte spre un drum normal”, a continuat Muscalu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe Facebook, Muscalu a punctat: „Cel puţin aceasta va fi singura modalitate în care voi exprima ce gândesc în mod liber”.

Dezvăluirile lui Muscalu vin în contextul în care Digi24 a fost acuzat de părtinire gravă în favoarea PNL.

Antena 3 este un post „de casă” al PSD. Dan Barna a spus că Digi24 și Antena 3 critică „pe bani”.

Stelian Muscalu, Carte de vizită:

– din 2011 la Digi 24, realizator emisiuni economice (Business Club, Jurnal economic etc)

– 2007-2011 – Antena 1 şi apoi Antena 3 (emisiunea Reporter special – cu Vlad Petreanu)

– 2003-2007 – Naţional TV şi N24

– 1999-2003 – Realitatea TV

– înainte de Realitatea, a lucrat o perioadă de SuperNova şi la Tele 7abc.

– este absolvent al Academiei de Studii Economice.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Și ăsta e un mare papagal, nu în sensul că n-ar avea dreptate…dar dacă stau bine să ma gândesc Muscalu este acum în situația lui Orban, Ludovic…nu Victor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...