ACTUALITATEThailanda începe testele clinice pentru vaccinul anti-Covid sub formă de spray nazal,...

Thailanda începe testele clinice pentru vaccinul anti-Covid sub formă de spray nazal, după ce sub 7% din populația sa e vaccinată

Testele clinice pentru două vaccinuri anti-Covid, administrate cu ajutorul unui spray nazal dezvoltat în Thailanda, ar trebui să înceapă până la sfârșitul acestui an, informează The Straits Times, citat de Aleph News.

Doar 6,8% din populația de 66 de milioane a Thailandei s-a vaccinat cu ambele doze.

Dezvoltate de Centrul Național pentru Inginerie Genetică și Biotehnologie, vaccinurile se bazează pe adenovirus și gripă, a declarat purtătorul de cuvânt adjunct al guvernului, Ratchada Thanadirek.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După efectuarea testelor pe șoareci, prima fază a testelor pe oameni ar trebui să înceapă până la sfârșitul acestui an, în așteptarea aprobării din partea autorității de reglementare a alimentelor și medicamentelor. Va fi testată, de asemenea, protecția împotriva variantei Delta, a declarat Ratchada, urmând ca a doua fază să aibă loc în martie anul viitor.

În Thailanda, campania de vaccinare a funcționat cu trei vaccinuri disponibile: Sinovac, AstraZeneca și Sinopharm.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...