ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale anului 2020

Top 10 știri pozitive ale anului 2020

1.Echipa de gimnastică a obținut rezultate istorice, depăşind Rusia la medialii de aur obţinute în Campionatele Europene. Detalii despre performanța echipei noastre, aici:

2.În luna octombrie 2020, s-au născut 16.546 de copii, cu 1.662 mai mulți comparativ cu perioada similară din anul 2019. Mai multe informații, aici:

3.Institutul Cantacuzino a lansat  pe piață imunomodulatorul un supliment alimentar ce are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții. Detalii aici:

4.Jocul de Oină a fost inclus în Inventarul național al elementelor vii de patrimoniu cultural imaterial, dosarul de înscriere fiind redactat de experți din cadrul Comisiei Naționale pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial a Ministerului Culturii. Mai multe informații aici:

5.ADAMCLISI – o nouă denumire de origine protejată pentru vinuri care a fost înregistrată și aprobată de Comisia Europeană pentru România. Detalii aici:

6.Patriarhia Română a ajutat cu 20 de milioane de lei, în pandemie. Mai multe informații despre campanie, aici:

7.Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat în septembrie 2020, după lucrări au durat mai bine de 9 ani. Detalii aici:

8.Echipa națională de tenis feminin s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, reuşită înainte de declanşarea pandemiei de coronavirus. Detalii despre performanță, aici:

9. Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman a fost resfințită de ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României, eveniment ce a marcat și finalizarea lucrărilor de restaurare și reabilitare a monumentului istoric. Mai multe informații, aici:

10. Biserica ocupă primul loc în  în ceea ce priveşte gradul de încredere acordat de români, potrivit primului barometru al vieţii religioase din România. Detalii aici:

La mulți ani! 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite