ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale anului 2020

Top 10 știri pozitive ale anului 2020

1.Echipa de gimnastică a obținut rezultate istorice, depăşind Rusia la medialii de aur obţinute în Campionatele Europene. Detalii despre performanța echipei noastre, aici:

2.În luna octombrie 2020, s-au născut 16.546 de copii, cu 1.662 mai mulți comparativ cu perioada similară din anul 2019. Mai multe informații, aici:

3.Institutul Cantacuzino a lansat  pe piață imunomodulatorul un supliment alimentar ce are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții. Detalii aici:

4.Jocul de Oină a fost inclus în Inventarul național al elementelor vii de patrimoniu cultural imaterial, dosarul de înscriere fiind redactat de experți din cadrul Comisiei Naționale pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial a Ministerului Culturii. Mai multe informații aici:

5.ADAMCLISI – o nouă denumire de origine protejată pentru vinuri care a fost înregistrată și aprobată de Comisia Europeană pentru România. Detalii aici:

6.Patriarhia Română a ajutat cu 20 de milioane de lei, în pandemie. Mai multe informații despre campanie, aici:

7.Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat în septembrie 2020, după lucrări au durat mai bine de 9 ani. Detalii aici:

8.Echipa națională de tenis feminin s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, reuşită înainte de declanşarea pandemiei de coronavirus. Detalii despre performanță, aici:

9. Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman a fost resfințită de ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României, eveniment ce a marcat și finalizarea lucrărilor de restaurare și reabilitare a monumentului istoric. Mai multe informații, aici:

10. Biserica ocupă primul loc în  în ceea ce priveşte gradul de încredere acordat de români, potrivit primului barometru al vieţii religioase din România. Detalii aici:

La mulți ani! 

 

 

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...