miercuri, decembrie 6, 2023
ȘTIRIDan Barna, atac la Digi și Antena 3: Ne crucifică pentru că...

Dan Barna, atac la Digi și Antena 3: Ne crucifică pentru că PNL a dat bani la TV. Despre Dacian Cioloș: Cuvântul care îl definește pe Cioloș e ”Sistem” \ Cioloș răspunde cu alte acuze

Dan Barna a acuzat Digi24 și Antena 3 că atacă USRPLUS pentru că au primit bani de la guvernul PNL și a spus că „Prelipceanu și Gâdea ne crucifică”.

În ceea ce-l privește pe Dacian Cioloș, contracandidatul său la șefia formațiunii, Barna l-a descris prin cuvântul „sistem”.

El a făcut declarațiile duminică într-un dialog cu Irineu Darău, cel care a terminat cursa electorală internă din USRPLUS pe locul 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În replică, Dacian Cioloș a lansat o serie de acuzații la adresa modului în care se desfășoară turul al doilea al alegerilor pentru conducerea partidului.

Cioloș a mai zis că nu înțelege cum Barna a acceptat, să fie numit de către el, secretar de stat în 2016, dacă era „om al sistemului”.

„Dan m-a definit azi „om al sistemului”. O etichetă pe care mi-au pus-o pesediștii, peneliștii sau oficii de propagandă ale lor de-a lungul timpului. Nu înțeleg cum a acceptat să îl numesc eu, om al sistemului, secretar de stat în 2016. Sau pe Cristi Ghinea ministru, pe Cătălin Drulă consilier de stat și așa mai departe. Au făcut atunci pact cu un om al sistemului?”, a scris Cioloș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Dar dacă s-a deschis subiectul „sistemului”, aș vorbi mai degrabă și de cel intern de partid. Sistem forțat și condus fix de cei care mă acuză. De la Secretariatul General – care, din păcate, a făcut erori de netolerat în acest proces electoral – până la sistemul „autobuzelor” reîncărcate pentru turul 2 printr-o interpretare foarte lejeră a regulilor. Dan spune azi că e normal ca adrese de e-mail pe care oamenii primesc un link de vot să fie făcute de șefii de filială unor colegi din mediul rural. Încă puțin și devine acceptabil ca alții să voteze în locul celor îndreptățiți. Pentru mine, e inacceptabil să schimbăm reguli care, de altfel, sunt clare în legile țării, cum inacceptabil este să jignim colegii din mediul rural în acest fel spunând că trebuie „ajutați” să voteze, pentru că ei nu s-ar pricepe. Abia ăsta este „sistemul” de neacceptat, nu calomnii ieftine.

Avem o Comisie Electorală votată în BN care poate verifica și are instrumentele necesare să clarifice toate sesizările. Nu e nevoie de alte decizii politice ca să stăm în cadrul statutar de alegeri”, a încheiat el.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate