marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden tocmai a spus că Putin pierde războiul din...

VIDEO | Joe Biden tocmai a spus că Putin pierde războiul din … Irak

Președintele american Joe Biden a fost protagonistul unui nou episod confuz, spunând că președintele rus Vladimir Putin pierde războiul din Irak, potrivit Politico.

Asta în timp ce Rusia condusă de Vladimir Putin efectuează de fapt o invazie la scară largă în Ucraina.

Răspunzând la întrebările reporterilor despre Putin, Biden a spus: „Este greu de spus, dar în mod clar pierde războiul din Irak”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„El pierde războiul acasă și a devenit un pic un paria în întreaga lume”, a adăugat Biden.

„Și nu este vorba doar de NATO. Nu este doar Uniunea Europeană. Este Japonia. Sunt 40 de națiuni”, a mai spus președintele SUA referindu-se la țările care se opun invaziei lui Vladimir Putin.

În ultimii doi ani, președintele Joe Biden a avut numeroase momente de confuzie. Ultimul a fost acum o lună, când și-a încheiat un discurs despre arme cu expresia „God Save the Queen“. Alte dăți, liderul de la Casa Albă a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă.

De asemenea, Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE