EDUCAȚIEJean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației: Ne dorim ca din...

Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației: Ne dorim ca din 11 ianuarie să reluăm, într-o pondere cât mai mare, cursurile față în față

Ne dorim ca începând cu data de 11 ianuarie să reluăm, pe cât posibil sau într-o pondare cât mai mare, cursurile față în față, a declarat, luni, la Antena3, Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației.

Potrivit acestuia, redeschiderea școlilor depinde în mare parte de situația edidemiologică la nivel national.

Declarația a fost făcută în contextal în care cursurile online au fost întrerupte, luni, din cauza problemelor serverelor de la Google.

„Am făcut apel în această perioadă la părinți, la elevi, la cadre didactice, mai ales în contextul în care se apropie și vacanța, iar tentația să ne întâlnim cu cei dragi este mare, să fim precauți, tocmai pentru a contribui și noi, ca sistemul de educație la lupta pe care medicii o duc în sistemul de sănătate și să putem să revenim în școală, în bănci, așa cum ne dorim”, a spus Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației, la Antena 3.

Reamintim că școlile sunt închise de la începutul lunii noiembrie, în contextul pandemiei, interval în care cursurile s-au desfășurat în sistem online.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...