joi, februarie 29, 2024
EDUCAȚIEJean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației: Ne dorim ca din...

Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației: Ne dorim ca din 11 ianuarie să reluăm, într-o pondere cât mai mare, cursurile față în față

Ne dorim ca începând cu data de 11 ianuarie să reluăm, pe cât posibil sau într-o pondare cât mai mare, cursurile față în față, a declarat, luni, la Antena3, Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației.

Potrivit acestuia, redeschiderea școlilor depinde în mare parte de situația edidemiologică la nivel national.

Declarația a fost făcută în contextal în care cursurile online au fost întrerupte, luni, din cauza problemelor serverelor de la Google.

„Am făcut apel în această perioadă la părinți, la elevi, la cadre didactice, mai ales în contextul în care se apropie și vacanța, iar tentația să ne întâlnim cu cei dragi este mare, să fim precauți, tocmai pentru a contribui și noi, ca sistemul de educație la lupta pe care medicii o duc în sistemul de sănătate și să putem să revenim în școală, în bănci, așa cum ne dorim”, a spus Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației, la Antena 3.

Reamintim că școlile sunt închise de la începutul lunii noiembrie, în contextul pandemiei, interval în care cursurile s-au desfășurat în sistem online.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE