ACTUALITATELa doi ani de la începerea pandemiei, un cercetător britanic afirmă că...

La doi ani de la începerea pandemiei, un cercetător britanic afirmă că „e posibil ca mulți oameni să nu fi fost infectați cu SARS-CoV-2, în ciuda faptului că au fost testați pozitiv“

Un om de știință britanic spune că testele PCR greșite au confundat răceala obișnuită și gripa cu COVID-19 și ar fi trebuit eliminate.

„E posibil ca mulți oameni să nu fi fost infectați cu SARS-CoV-2, în ciuda faptului că au fost testați pozitiv”, a declarat profesorul Francois Balloux, director al Institutului de Genetică al University College London, pentru The Mail on Sunday.

Recomandarea guvernului britanic spune că testele PCR sunt mai precise decât dispozitivele cu flux lateral (LFD), iar oamenii pot să nu se autoizolare dacă un rezultat pozitiv LFD este urmat de un rezultat negativ al testului PCR, conform WioNews.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Testele PCR detectează fragmente minuscule de gene Covid-19, cunoscute sub numele de ARN, în probe prelevate din nas și gât. Pentru a face acest lucru, tampoanele sunt tratate într-un laborator cu substanțe chimice pentru a extrage materialul genetic.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Luna trecută, un raport al organizației caritabile de cercetare Collateral Global și al cadrelor universitare de la Universitatea Oxford a concluzionat același lucru, afirmând că este posibil ca o treime din toate cazurile pozitive să nu fi fost de fapt cazuri infectate cu SARS-CoV-2.

Oamenii de știință de la Oxford au calificat programul de testare al Marii Britanii, care a costat 2 miliarde de lire sterline pe lună, drept „haotic și risipitor”, potrivit DailyMail.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate