ACTUALITATEInfografic Profit.ro: Rata de pozitivare cu COVID a persoanelor vaccinate a urcat...

Infografic Profit.ro: Rata de pozitivare cu COVID a persoanelor vaccinate a urcat de 4 ori, fiind PESTE cea a nevaccinaților

Rata de pozitivare a persoanelor infectate a crescut de patru ori în luna septembrie, de la de la 5,27% în perioada 27 decembrie – 31 august, ajungând la aproape 20%. Mai mult, aceasta a fost cu 4,5% peste cea a nevaccinaților, în luna septembrie, arată o analiză a Profit.ro. Publicația consideră discriminatoare introducerea certificatului verde.

Calculele sunt efectuate pe baza rapoartelor “Situație persoane confirmate cu infecție SARS-CoV-2 după vaccinare” ale Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), care, într-un răspuns adresat Profit.ro, susținuse că “nu se poate calcula o rata de pozitivitate diferențiată, în funcție de statusul imun la momentul testării”. Profit.ro a solicitat instituției date privind evoluția ratei de pozitivare a persoanelor vaccinate, respectiv nevaccinate, remarcând creșterea, în ultima lună și jumătate, a ponderii persoanelor vaccinate testate pozitiv în total persoane confirmate cu 10 puncte procentuale, de la 17,1% în ultima săptămână a lunii august la 27,3% în săptămâna 4-10 octombrie. Majorarea procentului de persoane vaccinate confirmate cu Covid din totalul persoanelor cu teste pozitive din ultimul timp poate fi explicată fie prin majorarea numărului de teste efectuate de persoanele vaccinate (în raport cu cele efectuate de persoanele nevaccinate), fie printr-o rată de pozitivare mai mare a vaccinaților (comparativ cu cea a nevaccinaților), fie prin ambele.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Din păcate, INSP a refuzat să prezinte un răspuns pe această temă, astfel că Profit.ro a comparat datele din rapoartele “Situație persoane confirmate cu infecție SARS-CoV-2 după vaccinare” pe septembrie și pe august pentru a putea analiza evoluția din septembrie. În rapoartele respective, INSP nu indică date lunare, ci numai agregate, pentru perioada 27 decembrie-31 august, respectiv 27 decembrie-30 septembrie.

Analiza integrală este aici.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. ATENTIE! Cabala demonica trimite agenturile OMS in Romania sa rezolve problema refuzului in masa a serului ! Pentru Europa de Est avem repartizate agenturi Mossad – Dr Dorit Nitzan. Studiati putin expresiile faciale si privirea rece si fixa a acestei persoane – Este NON-umana : Ori a fost supusa unui program MKUltra , ori este un hibrid fara suflet.

    https://flux24.ro/exclusiv-organizatia-mondiala-a-sanatatii-trimite-in-romania-o-delegatie-speciala-de-urgenta-situatia-este-catastrofala/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate