ACTUALITATEDan Barna, șifonat și fără chef de vorbă, după întâlnirea de trei...

Dan Barna, șifonat și fără chef de vorbă, după întâlnirea de trei ore cu Patriarhul Daniel

Vicepremierul Dan Barna (USR) a părut destul de șifonat și fără chef de vorbă, la ieșirea de la întâlnirea de trei ore cu Patriarhul Daniel, PF Daniel.

Liderul USR a declarat că nu a discutat cu Patriarhul despre vaccinarea acestuia din urmă și a vorbit doar în termeni generali despre dialogul cu PF Daniel.

Despre întâlnire, Barna s-a limitat să spună doar că „Este foarte important ca toate instituţiile, inclusiv Biserica, să transmită prin mijloacele pe care le au, prin ghiduri, prin purtători de mesaj, prin voci ale preoţilor, până la urmă, să transmită acest mesaj de informaţie corectă, de educaţie medicală enoriaşilor. (…) Eu sunt un om optimist şi vizita de astăzi trebuie înţeleasă în această cheie în care îmi doresc ca toate vocile care contează în societate să aibă greutate şi să fie prezente în această campanie”.

Liderul USR nu a dat niciun detaliu suplimentar despre discuție, iar ulterior a mai răspuns grăbit la câteva întrebări ale jurnaliștilor pe tema vaccinării,  înainte de a pleca în trombă.

Barna anunțase că dorește o întâlnire cu Patriarhul Daniel pentru a-l convinge pe acesta să implice Biserica în campania de vaccinare. Patriarhia, prin vocea purtătorului de cuvânt, a răspuns că limita implicării a fost deja atinsă, deja.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

  1. Indiferent ce a vrut demonizatul de Barna, BOR nu trebuie sa mai faca niciun pas inapoi, niciun compromis in aceasta privinta…poporul roman trebuie sa scuture acesti paduchi numiti numiti generic Uniunea Satanista din Romania, care s-a asezat pe trupul tarii…si cu siguranta, acest lucru se va intampla…

  2. Dupa cate inteleg, neuronul lui Barna asimilieaza vocea Patriarhului, una din cele mai respectatevoci in societate cu cea a manelistilor…. Cred ca a fost prea blind cu aiuritul asta dar pacea sociala e deja precara

  3. Vulpea vicleană Barna vrea să preseze BOR să se implice sau in caz contrar să arunce vina eșecului vaccinării pe BOR.

    In realitate oamenii se trezesc, inclusiv vaccinații incep să vadă că li se cere doza 3, că s-a scumpit și că totuși 33 de miliarde profit la Pfizer și contract secret cu UE respectiv zero răspundere din partea lor e totuși SUSPECT și inacceptabil

    BOR va mai fi linșată dar in timp se va dovedi incă o dată a fi fost coloana vertebrală a națiunii – cand vor incepe plăgile vaccinaților și lumea va regreta amarnic că și-a dat corpul unei corporații și unor lichele politice de frica făcută de jurnaliști vânduți….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT