joi, septembrie 21, 2023
ȘTIRIÎncă o „moarte subită”: Cadru medical de 45 de ani, de la...

Încă o „moarte subită”: Cadru medical de 45 de ani, de la Spitalul Județean Focșani, găsit mort în casă

George Lăcustă (45 de ani), cadru medical de aproape 20 de ani la Spitalul Județean din Focșani, a fost găsit fără suflare în propria locuință.

Tânărul împlinise frumoasa vârstă chiar luni, 22 august. Colegii au intrat la idei în momentul în care cadrul medical nu a mai putut fi contactat, o cunoștință găsindu-l mort în casă, informează Ediție de Vrancea.

„George Lăcustă a lucrat mai mulți ani la Radiologie, iar de ceva timp activa la Secția de Terapie intensivă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este un nou caz de moarte subită, decesele neașteptate la persoanele de vârstă medie fără probleme medicale înmulțindu-se în acest an”, precizează sursa citată.

Prin „moarte subită” , autoritățile încearcă să justifice faptul că tot mai mulți oameni tineri, fără probleme medicale, mor brusc. Evident, și pentru a nu face nicio legătură cu vaccinul anti C19, administrat în ultimul an.

Dacă nu mor, atunci cad din picioare, așa cum s-a întâmplat cu jurnalista britanică Kate McCann.

Din lista extrem de numeroasă de persoane cunoscute – avocați, medici, sportivi, jurnaliști – care au pățit-o în ultimul an, despre o parte se știa sigur că sunt vaccinați.

Un jurnalist român, Dan Udrea, a scris în Gazeta Sporturilor că este tabu orice discuție, în redacție, despre legătura dintre vaccinare și evenimentele medicale subite.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

6 COMENTARII

 1. acuma nu poti spune ca e 100% vaccin, oamenii mureau subit si inainte, in fiecare zi, subit insemnand un infarct. Importanta e statistica (reala) pe ultimii ani, dar nu cred ca vom avea parte de asa ceva vreodata.

  • Când se întâmpla un astfel de caz, la o persoană sub 50 de ani, într-un oraș ca Focșani era știrea anului. Pentru că erau rarități.De câte ori cădeau oamenii pe stradă sau pe terenul de fotbal, „înainte”? Acum sunt la ordinea zilei. Nimeni nu se mai miră…

  • nu mai pomeni de “halate albe”
   Stalin banuia ceva…..

   “eroii revolutiei”
   asa scria reclama la 50 de metri de
   Cimitirul Eroilor Revolutiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate