sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Misterul morții subite, „elucidat“. Medicul Tudor Ciuhodaru afirmă că dacă...

VIDEO | Misterul morții subite, „elucidat“. Medicul Tudor Ciuhodaru afirmă că dacă ești un tânăr sportiv și ai un stil de viață sănătos ai de 3 ori mai multe șanse să mori subit decât dacă ești un tânăr sedentar

Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, a comentat cazul baschetbalistei Alessia Raiciu care a murit în somn chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Iată concluziile.

Potrivit medicilor legiști, decesul tinerei baschetbaliste ar fi fost provocat de un edem pulmonar acut. Nu se știe ce a cauzat acest edem pulmonar, se mai așteaptă rezultatele de la examenul de anatomo patologie și cel toxicologic.

Întrebat dacă şi acest caz poate intra în categoria morților subite şi cum se poate explica faptul că o sportivă atât de tânără şi cu toate analizele la zi a sfârșit într-un asemenea mod, Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență, a explicat:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este o moarte suspectă, fără discuție, mai ales și dramatică cu efecte covârșitoare și pentru familie și pentru echipă și pentru staff-ul medical ce a evaluat acest sportiv de-a lungul timpului.

Dar pe de altă parte, este clar că va mai trebui să mai așteptăm rezultatele finale de la examenul de medicină legală.

Pentru că edemul pulmonar acum este o realitate anatomopatologică descrisă în momentul când se face necropsia, dar cauza exactă și factorii precipitanți încă nu-i avem.

„Efortul fizic ar putea revela anumite boli cardiace care pot fi congenitale sau dobândite“

E nevoie de examenul acela histopatologic, dar nu pot fi excluse și alte cauze. De aici pot fi încriminate, dacă vreți, și infecțiile și anumite medicamente, iar examenul toxicologic durează.

În momentul în care vom avea toate aceste elemente vom putea preciza foarte clar acest lucru. Pe de altă parte, haideți să spunem lucrurilor pe nume că moartea subită la sportivi nu este o entitate nouă.

Moartea subită la sportivii care practică un stil de viață sănătos, practică un sport care le echilibrează organismul este de aproape 3 ori mai frecventă decât la tinerii sedentari.

Se pare că acest efort fizic, acest stres competițional, ar revela anumite boli cardiace care pot fi congenitale sau dobândite, care nu au fost sau nu au putut fi diagnosticate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Mă uitam că în Italia, în 1982, pentru prevenție îți trebuie educație pentru sănătate, trebuie să urmărești și familia, mai ales dacă are în cadrul familiei morți subite sau pacienți care au patologie cardiacă importantă.

„La sportivii de performanță, ar trebui acele teste genetice“

Sub 50 de ani ar trebui atenție mai ales la sportivii de performanță, ar trebui acele teste genetice, pentru că de multe ori în spate este o boală cu determinism genetic.

Întreb și eu, poate retoric, cât valorează viața unui tânăr a unui sportiv, mai ales că este expus la un stres competiționale remarcabil.

În Italia, după un program introdus în 1982, care a fost adoptat şi de Comitetul Olimpic știu că a putut să reducă incidența morții subite la sportivi de la 3,6 %-0,4% la suta de mii, aproape de 10 ori.

Este evident că sunt dramatice, trebuie să așteptăm și restul de rezultate. Sunt multiple cauze, dar cel mai frecvent vorbim dacă vorbim despre prevenție aici.

Vorbim despre istoricul familial de teste genetice, de faptul că de foarte multe ori, chiar la examene de rutine clinice și cele electrocardiografice nu se decelează o cauză care ar putea să provoace așa ceva la un sportiv“, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

11 COMENTARII

 1. https://www.europereloaded.com/german-specialist-nanoscale-razors-are-in-the-vaccines-video/
  Specialist german : adevărate lame de ras la scară nanometrică sunt în vaccinuri [VIDEO]

  Dr. Andreas Noack, un specialist german expert în cărbune activ, vorbește în videoclipul de mai jos despre HYDROXIDUL de grafen [vezi Nota]. La scară nanometrică, hidroxidul de grafen este extrem de dur: din el pot fi făcute plăcuțe de frână literalmente indestructibile. Și este extrem de ascuțit, ca o lamă de ras, cu o grosime de doar un strat de atom.
  _______
  Notă: Hidroxidul de grafen este un oxid de grafen hexagonal redus și este foarte magnetic, flexibil și super dur !!
  _______
  Vaccinurile care conțin hidroxid de grafen introduc ‘lame de ras’ microscopice în corpul celui vaccinat, provocând astfel sângerări bruște și masive în mucoasa vaselor de sânge. Acesta, spune el, este un posibil motiv pentru care unii oameni se prăbușesc atât de repede după ce au fost injectați și sângerează masiv în acest proces. Deci, vasele de sânge , la fel ca și alte organe cum ar fi inima și creierul, sunt ‘rănite’ de o substanță care nu este biodegradabilă. Acest lucru se va întâmpla chiar și celor care mor mai târziu căci procesul se petrece în mod repetat pe o perioadă mai lungă de timp. Este un fenomen, spune el, care ar explica toate atacurile de cord raportate și de ce sportivii, cu flux sanguin relativ rapid, cedează cu precădere.

  Dr. Noack spune că orice chimist înțelege perfect proprietățile hidroxidului de grafen. Legătura cu corpul uman nu se realizează însă deoarece chimiștii nu se ocupă și de subiectul uman . . .

  P.S. Dr. Andreas Noack a fost ucis la scurt timp după ce a expus și explicat într-un video prezența și urmările catastrofale ale hidroxidului de grafen în injecții :
  https://www.brighteon.com/77cc7fdb-d2ab-467e-aea9-cafde9a9279a

  Vezi de asemenea tabelul ingredientelor din vaccinuri (TOATE conțin hidroxid de grafen):
  https://static.wixstatic.com/media/fbbf2b_1b5a6141844648b2bf08ee1c6c894a73~mv2.png/v1/fill/w_740,h_896,al_c,q_90/fbbf2b_1b5a6141844648b2bf08ee1c6c894a73~mv2.webp

  Tabelul de mai sus este din articolul , extrem de tehnic in mare parte,
  Microscopia electronică cu scanare și transmisie dezvăluie grafen și paraziți în vaccinurile CoV-19
  https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

  • “TOATE conțin hidroxid de grafen”-flacoanele sint pe loturi, trebuia pastrat mostra din fiecare – asta inseamna “stadiu experimental” !

 2. Într-adevăr, exista acest sindrom, numai că statisticile spun mai mult decât dr. Ciuhodaru. De la 29 de morți la aprox. 800 de sportivi morți este o mare diferență! Cum se explică această diferență? Dr. Ciuhodaru e urmărit de colegii sus-puși, care îl pot chema la raport, de asta o scaldă. Probabil că are dreptate că deocamdată nu se poate spune clar de ce a murit biata fată de 18 ani, dar dacă totuși se poate spune ceva care să salveze alți tineri, cine s-o spună dacă nu un medic? Dacă ei tac, nimeni nu îi poate salva pe tinerii care vin din urmă! Pentru că noi, ceilalți, nu suntem specialiști, nu avem credibilitate, cum e și firesc. De unde am avea-o noi, în probleme medicale? Iată vremurile când medicii pot condamna prin tăcerea (sau prostia) lor. Am adus vorba de prostie pentru că, din declarațiile acestui medic, reiese că e mai bine să fii sedentar decât să faci sport!

 3. in intreaga istorie a umanitatii oamenii de asa zisa stiinta promovati in media nu au fost mai prosti ca in zilele noastre. Vai de ei si de capul celor care se uita in gurile lor puturoase si le urmeaza sfaturile. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem pe mainile unor attfel de doctori

 4. Sunt mai bine de 80.000 de pagini în raportul pe care Pfizer l-ar fi vrut desecretizat prin’95.Motivul? Peste 1000 de efecte adverse.De ce? S-au jucat cu gena, dupa ce, în prealabil, un acționar major pe nume Rothchild a patentat acronimul COVID în ’16 iar Fauci a dispus, împotriva dispozițiilor date de Obama(!) finanțarea laboratorului din Wuhan.Momentan suntem prea proști ca să ne jucăm dea Creația, fapt evidențiat cu vârf și îndesat de toată afacerea COVID.Iar tragediile sunt contabilizate la capitolul”riscuri” de către cei care au încasat averi, și al căror dicton a fost și este: “Țineți minte! Noi tratăm întotdeauna simptomele, nu cauza!” cum se exprima un bou din coducerea Big Farma.De ASTA, printre altele, un tratament complet, de ex . pentru mortala hepatită B, descoperit din greșeală, costă în SUA 1000000 și ceva, pe asigurare, în vreme ce, în India, același tratament, face 900.De dolari, firește,și ăia acoperiți de stat. Să-i fie țărâna ușoară.Condoleanțe familiei.

  • Fauci in 2003 (!) in fata Senatului american – miza era bugetul anual de 40 miliarde $ pentru NIH, “institutele nationale ale sanatatii” – pretindea ca vaccinu cu mARN e cel mai eficace: fusesera prin 1990-1991 niste experimente pe shoareci……da, corect: institutele alea nu sunt “nationale”, nimic in s.u.a nu e natzional ci privat si inghitzeau 40’000’000’000 $ anual (“fusese” primul covid, sars-cov-1, “amenintare natzionala”; se pare ca americanu e cel mai periclitat om de pe Planeta- de blesteme,da!)

 5. Ăsta e cu fundu-n nspe luntrii. Sa nu care cumva sa facem pacatul sa gândim ca e de la sfântul vaccin, ca se supara ursula! Caractere josnice. Sa le dea Dumnezeu ceea ce merita!

  • nu bibikuku: IN CAZUL ASTA (!) cu nume si prenume; in general unii vor crapa, e treaba altora sa spuna ca fix din intepare- si treaba altora sa-l umfle pe “col.Gheorghitza” pentru omor prin intentie depasita(militaroshilor le place incadrarea asta,e cea mai dura).

 6. ne alegem cum vrem
  ala a murit d-aia,
  aia “d-ailanta”?
  -e doar un targ cu cadavre,
  ca (!) cu mortzii de carbid:
  catalin haldan nu s-a vaccinat!

 7. -BRAVO!
  e un denunt impotriva uzurei
  impotriva abuzului practicat de catre o mafie…..
  (folbal-folbal,
  cine a pus repriza de 45 de minute?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate