ACTUALITATEIași | Un protest împotriva vaccinării obligatorii va avea loc duminică, de...

Iași | Un protest împotriva vaccinării obligatorii va avea loc duminică, de la ora 15:00

Duminică, 21 martie, la Iași va avea un loc un protest împotriva prevederilor din Legea Vaccinării, PL-x 399/2017, informează un comunicat de presă.

De asemenea, se va manifesta împotriva introducerii pașaportului de vaccinare. Evenimentul va avea loc duminică 21 martie, de la ora 15:00.

Un protest asemănător a avut loc pe 7 martie în București și în mai multe orașe din țară.

„Un grup de părinți din Iași organizează duminică 21 martie începând cu ora 15:00 lângă Prefectura din Iași un protestul civic și apolitic prin care vor cere public eliminarea prevederilor abuzive și neconstituționale din proiectul de lege PLx 399/2017 cunoscută și că legea Vaccinării Obligatorii, prevederi care vor institui OBLIGATIVITATEA vaccinării , atât pentru COPII cât și pentru ADULȚI, cu ORICE și ORICÂTE vaccinuri decide statul să achiziționeze.

Proiectul se vrea adoptat în Parlament în aceste zile. De asemeni se va milita și împotriva introducerii pașaportului digital de vaccinare, pentru că o dată introdus va însemna introducerea de facto a obligativității vaccinării.

Pașaportul digital de vaccinare se dorește a fi introdus sub pretextul relansării economice a turismului la nivel de UE însă va fi ‘oportunitatea’ care va deschide sfera posibilităților aplicării discriminărilor pe scară largă cum ar fi accesul la evenimente culturale, în restaurante, în magazine, săli de fitness și oriunde va consideră Guvernul. Așadar deviza noastră la Iași este ‘ Fără obligativitatea vaccinării ! Fără pașaport vaccinare!’ Sunt așteptați toți românii care nu vor o dictatură medicală ! Statul nu trebuie să devină proprietarul trupului tău ! Fă – te auzit înainte de a fi prea târziu !”, sună comunicatul.

Protestul are și o pagină de facebook și un clip de promovare.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...