ACTUALITATEGeorge Simion i-a făcut o surpriză, în direct, moderatoarei Alexandra Păcuraru, aceasta...

George Simion i-a făcut o surpriză, în direct, moderatoarei Alexandra Păcuraru, aceasta rămânând uluită de gestul liderului AUR: Mi s-a făcut pielea de găină. Mulțumesc, domnule președinte, pentru acest exemplu!

În ediția de marți, 21 iunie 2022, a emisiunii Legile Puterii de la Realitatea Plus, George Simion, președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, i-a făcut o surpriză moderatoarei Alexandra Păcuraru.

Redăm mai jos dialogul dintre cei doi:

George Simion: Nu mă întrebați de lege?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Alexandra Păcuraru: Ce lege, că s-a terminat emisiunea? Care lege? Scurt…

George Simion: De lege, cu biserica!

Alexandra Păcuraru: Este campania mea! Sigur, cum să nu. Mai avem un minut? Vă rog, domnule Simion, mă susțineți în acest demers?

George Simion: Vă susțin și v-am și adus legea.

Liderul AUR s-a ridicat de pe scaun și i-a înmânat Alexandrei Păcuraru proiectul de lege depus de Alianța Pentru Unirea Românilor la Senat.

Alexandra Păcuraru: Nu cred! Nu, nu…

George Simion: Mâine poate fi depus. Asta au spus experții noștri.

Alexandra Păcuraru: Păi și cum, George? Ai stat să…?

George Simion: Am stat de aseară până acum să găsim soluțiile cele mai bune pentru a realiza acest proiect de lege. Dacă avem susținerea și celorlalte partide politice care v-au promis că vor vota, vom avea o lege trecută prin Parlament în timp record.

Alexandra Păcuraru: Mulțumesc foarte mult pentru acest demers. Mi s-a făcut pielea de găină. De dimineață, de la prima oră, am transmis această dorință a mea, de a se face o lege către prim-ministrul nostru și încă aștept răspuns.

Sunt în continuare încrezătoare că atunci când domnia sa spune „Cu Dumnezeu înainte“, chiar crede ceea ce spune și, în consecință, mă aștept ca această lege, care va interzice demolarea sfintelor biserici, să treacă, pentru că suntem un popor creștin. Dacă noi nu îi deranjăm pe cei care vor să facă ceea ce vor să facă, atunci și ei să ne respecte sfânta credință.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mulțumesc, domnule președinte, pentru acest exemplu!

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

George Simion: Gânduri bune la toți românii care sunt creștini și nu numai, dar e o majoritate a românilor care sunt creștini, iar cei care vor să ne demoleze bisericile să-și pună pofta-n cui. Felicitări pentru campanie!

Anterior, Realitatea Plus a demarat o amplă campanie de salvare a bisericilor care sunt la un pas de a fi demolate. Alexandra Păcuraru susține că este nevoie urgentă de o lege care să interzică distrugerea lăcașurilor de cult, chiar dacă au fost construite fără o autorizație legală.

Realizatoarea TV a dat exemplul a 3 biserici din Constanța și spune că, dacă ele nu vor fi salvate, va fi creat un precedent pentru ca și altele să fie puse la pământ.

„Este drept că unele au fost construite fără autorizație, dar ar fi timpul să simplificăm legislația în acest sens. La Constanța sunt în pericol de fi distruse: Mănăstirea Sfânta Treime, Biserica Sfântul Haralambie și cea care poartă hramul „Izvorul Tămăduirii”- a cărei demolare a fost oprită și ca urmare a eforturilor depuse de Realitatea Plus.

Alături de arhierei și credincioși, voi lupta pentru ca acestea, dar și altele din întreaga țară, să rămână în picioare. Dacă nu oprim răul la Constanța, acesta se va răspândi și în alte localități din România. Iar în casa Domnului nu se intră cu buldozerul”, a punctat Alexandra Păcuraru, conform realitateadegiurgiu.net.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. O vomă de muiere. Ipocrizie maxima. Se da si bisericoasa. A uitat cand interzicea nevaccinatii in studioul emisiunii ei?
    Isi face un deserviciu Simion lipindu-se de specimene false ca asta.

  2. ce dialog penibil.. mi s-a facut pielea de gaina. nazista pacuraru care ii vroia exclusi din societate pe neintepati.. imi vine sa vomit si chiar merg sa vomit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...