joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEAUR cere instituțiilor de forță să clarifice dacă legile apărute în presă...

AUR cere instituțiilor de forță să clarifice dacă legile apărute în presă privind „securitatea națională” sunt reale. Simion: Dacă se confirmă, ar fi foarte grav, AUR se va opune în Parlament

Partidul AUR cere instituțiilor de forță, SRI, SIE, STS, MAI și MAPN, să clarifice dacă pachetul de legi privind siguranța națională apărut în presă este real, informează un comunicat de presă.

George Simion, președintele partidului, afirmă că dacă se dovedesc adevărate, legile „ar permite abuzuri pe scară largă sub falsa mască a securității naționale”, iar AUR se va opune la vot.

„În 1989 românii au murit ca să scape de Securitate, iar ea revine acum mai puternică decât oricând. Dacă ceea ce a apărut în presă se confirmă, ar fi un lucru foarte grav, pentru că prevederile în cauză ar permite abuzuri pe scară largă sub falsa mască a securității naționale. AUR se va opune categoric în Parlament unei asemenea inițiative, care ne-ar arunca direct într-o democrație cu epoleți. Suntem singurul partid parlamentar care nu este o anexă a serviciilor secrete și vom demonstra acest lucru și la vot”, a declarat președintele George Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu a catalogat propunerile apărute în presă drept „elucrubrante”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Un site apropiat de serviciile de informații a publicat în ultimele zile o serie de articole care ar reflecta cele mai importante schimbări aduse de aceste proiecte de legi, însă ele nu sunt asumate de nimeni. Toată lumea tace. Vrem și noi să știm dacă sunt o fumigenă sau propunerile elucubrante de acolo chiar au fost înaintate de instituțiile de forță ale statului român. Vom trimite și adrese oficiale în acest sens”, a precizat Claudiu Târziu, lider al grupului AUR din Senat.

Reamintim că publicația G4 Media a publicat, zilele trecute, o serie de articole în care afirmă că instituțiile de forță au pregătit un pachet de legi, ale „siguranței naționale”, care ar urma să fie adoptate.

Proiectele de lege, neconfirmate până acum, ar urma să acorde puteri sporite și discreționare serviciilor secrete. Proiectele de lege în cauză au fost publicate de G4 media, aici.

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE