ACTUALITATEPrima emisiune TV care INTERZICE accesul persoanelor fără vaccin în platou și...

Prima emisiune TV care INTERZICE accesul persoanelor fără vaccin în platou și amenință parlamentarii AUR

Alexandra Păcuraru, moderatoarea emisiunii Legile Puterii de la Realitatea Plus, a anunțat în această seară că emisiunea sa este „liberă de nevaccinați“. Aceasta a spus că, în contextul actualei crize pandemice, niciun nevaccinat nu va mai păși în platoul emisiunii pe care o moderează.

Totodată, Alexandra Păcuraru a lansat și o amenințare la adresa parlamentarilor de la Alianța pentru Unirea Românilor care s-au vaccinat și nu vor să facă public acest lucru. În opinia moderatoarei, AUR este un partid care îndeamnă la nevaccinare în timp ce are parlamentari care s-au imunizat. Cei de la AUR au fost somați să facă public faptul că sunt imunizați, în caz contrar informațiile vor fi publicate de către Alexandra Păcuraru.

Cu toate acestea, niciun parlamentar AUR nu a îndemnat pe cineva să nu se vaccineze. Poziția clară a Alianței pentru Unirea Românilor a fost de liberă alegere și de respectare a drepturilor prevăzute în Constituția României.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

12 COMENTARII

  1. Presa este bratul inarmat al dictaturii medicale asa ca nu te mai mira nimic.Sunt cateva posturi pline de jigodii numite ziaristi care iti provoaca greata sa ii privesti.Eu mi-am inchis abonamentul tv de mult.Oricum astia latra mai mult in gol putina vreme isi mai pierde timpul cu ei.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...