ACTUALITATEGeorge Simion (AUR) despre nominalizarea lui Cîțu pentru funcția de premier: O...

George Simion (AUR) despre nominalizarea lui Cîțu pentru funcția de premier: O glumă

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, despre propunerea PNL pentru funcția de premier că este „o glumă”, „o cacealma” cu care președintele intenționează să își impună Guvernul.

George Simion a declarat, miercuri seara, la B1TV, că propunerea lui Florin Cîțu ca premier i se pare „o glumă”, scrie Mediafax.

„O glumă. Probabil este o cacealma pe care președintele Klaus Iohannis o folosește în negocierile cu celelalte forțe politice cu care intenționează să-şi impună Guvernul. Florin Cîţu nu poate fi o propunere serioasă de prim-ministru”, a spus Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

George Simion a precizat că AUR nu va intra în nicio coaliție, iar despre numele vehiculate pentru a fi premier, respectiv Florin Cîțu (PNL), Alexandru Rafila (PSD) sau Dacian Cioloș (USR PLUS) a spus că niciunul nu l-a convins.

Simion a afirmat că nu a avut discuții cu niciuna dintre forțele politice, dar așteaptă negocieri „dacă vor avea nevoie de votul nostru”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT