sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEJurnalista Adriana Balint spune că din cauza isteriei create, cunoaște cupluri care...

Jurnalista Adriana Balint spune că din cauza isteriei create, cunoaște cupluri care dorm în camere separate și tineri care refuză să meargă în vizită la părinți și bunici

Mesajele trimise de autorități în ultimele luni ale acestei pandemii au creat situații aproape incredibile în viața de zi cu zi a românilor.

Jurnalista Adriana Vitan Balint (foto), de la Cristoiublog.ro, a scris despre cazuri de cupluri care nu mai împart același dormitor de teama transmiterii celebrei boli. Mai mult, ea spune că există bunici care nu-și mai primesc nepoții în vizită sau copii care nu se mai duc la părinți.

„Mă uit des la emisiunile lui Tucă de pe youtube. Tucă mi-a plăcut tot timpul. Și acolo am văzut prima oară pe unul cu mască într-un studio, acum vreo 7-10 zile.. Era doctorul Marinescu de la Balș, unul dintre medicii aparent echilibrați, cu bun-simt, cu clasă, cu explicații cât de cât logice si argumentate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Tucă i-a zis să își dea masca jos pentru că între ei sunt mai mult de 2 m, Tucă a avut Covid, a fost tratat chiar de dr. Marinescu, deci e imun, nu mai poate lua boala și nici nu o mai poate transmite. Doctorul a refuzat. Tucă a insistat, spunându-i că faptul că nu are cum să îi dea virusul sau să il ia îl știe și doctorul care îl tratase la Balș, cât fusese internat. Doctorul era din ce în ce mai jenat, insista să țină totuși masca pe față, deși realiza penibilul situației

Și aici se produce șocul. Doctorul, văzându-se fără argumente, spune adevărul cu o sinceritate șocantă: “E vorba despre mesaj. Un mesaj pe care trebuie să îl transmitem cu toții.”

Apoi, aproape în toate studiourile, dar cu precădere la cele ale Sistemului, toată lumea purta măști. Pentru că s-a dat startul în laboratoarele de propagandă. E vorba de mesaj! Același mesaj pe care ni-l transmitea Arafat si noi ziceam că exagerează. Să se poarte masca și in casă, partenerii să evite să danseze sau să doarmă în același pat, să se evite îmbrățișările în familie, să nu se vorbească în mijloacele de transport și in spațiile închise.

Știți care e efectul pentru cei care îsi spală creierul la aceste televiziuni securiste? Păi să vă spun din viață, nu invenții. Si nu doar un caz-două, izolate, mai multe.

Părinții si bunicii care ii urmăresc pe demenții ăștia cu gura căscată, refuză să își primească in casă copiii și nepoții sau, după caz, dacă spălații pe creier sunt tineri, refuză să meargă în vizită la părinții și bunicii care se topesc de dorul lor.. Chiar între ei, soț cu soție dorm în camere separate sau chiar în case separate. Unicele momente din zi când se întâlnesc, la masă, când trebuie sa își dea masca jos, nu vorbesc. Dacă vreunul deschide gura, din obișnuință, să spună ceva, e repezit de celălalt și e făcut sa tacă. Despre tuse nu încape vorba, că începe scandalul!”, a scris ea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Jurnalista îl acuză de această situație pe Raed Arafat, deși nu-l numește propriu-zis. Ea îl descrie ca „sociopat, nebăgat în seamă de nimeni”.

„Ăsta e stadiul de psihoză si de însingurare in care a fost adus un popor de o gașcă de smintiți condusă de un sociopat care toată viața a stat singur, nebăgat în seamă de nimeni, care nu a avut vacanțe, familie, rude, prieteni, dar care are impresia că e salvatorul unei națiuni căreia nu îi aparține, dar de care se servesc serviciile pentru a-și promova propaganda. Alt zdruncinat ajuns la putere.

Nu le doresc ticăloșilor ăstora decât să simtă, în fiecare clipă, până la sfârșitul vieții, durerea pe care o simt cei respinși de cei care le-au dat viață sau cărora le-au dat viață și între care s-a așezat, la comandă, pentru că s-a dat mesajul de către securiști, acum 10 zile, o bucată de cârpă care nu știu cât o proteja, dar cu siguranță va despărți familii, generații ale aceleiași familii, sânge din sângele nostru, pentru totdeauna”, a conchis ea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE