ACTUALITATEFlorin Cîțu este propunerea PNL pentru funcția de premier

Florin Cîțu este propunerea PNL pentru funcția de premier

Liberalii îl susțin pe actualul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, pentru funcția de premier, a anunțat, miercuri seara, președintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, președintele PNL, a spus că a fost convocat Biroul Politic Național al Partidului pentru a decide propunerea pentru funcția de prim-ministru.

„Cu o singură abținere, Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis ca propunerea noastră pentru funcția de premier să fie Florin Cîțu”, a spus Orban.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism , de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Cîțu a mulțumit, miercuri seara, colegilor din PNL și lui Ludovic Orban.

„În primul rând vreau să le mulțumesc colegilor din PNL pentru încredere. Este pentru mine o onoare această nominalizare și, bineînțeles, în perioada următoare, obiectivul principal este să formăm această majoritate parlamentară, pentru a da cât mai repede un guvern votat și să pornim pentru că este nevoie de un guvern cât mai repede”, a spus premierul propus, Florin Cîțu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

De asemenea, liberalii au stabilit, în ședința BPN, partenerii posibil cu care negociază formarea unor majorități parlamentare. În acest sens, Orban a spus că este vorba de USR PLUS, de UDMR și vor fi discuții și cu grupul minorităților.

Formarea echipei de negociere va fi condusă de președintele partidului, Ludovic Orban, și de primul ministru propus, Florin Cîțu.

La 26 februarie 2020, Cîțu a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis drept candidat la funcția de prim-ministru al României. Pe 12 martie 2020, Cîțu a anunțat că renunță la nominalizare.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...